Home Nieuws Foto: Noa Vahle kijkt stiekem naar beeldschone vriendin tijdens voetbalwedstrijd

Foto: Noa Vahle kijkt stiekem naar beeldschone vriendin tijdens voetbalwedstrijd

Noa Vahle loert stiekem veel liever naar deze vrouw terwijl ze eigenlijk gewoon voetbal zou moeten kijken!

Bij Noa Vahle draait alles om voetbal, maar voor Suzanne Schulting maakt ze graag een uitzondering op deze regel! Terwijl de sportpresentatrice zich concentreert op de voetbalwedstrijd, houdt ze stiekem Suzanne Schulting in de gaten op een ander scherm.

Noa Vahle kijkt naar Suzanne Schulting

Vriendschap van Noa Vahle en Suzanne Schulting

Noa Vahle en Suzanne Schulting hebben een buitengewoon hechte vriendschap opgebouwd. Deze band is ontstaan uit jarenlange vriendschap en een diep begrip voor elkaars werkvelden. Terwijl Suzanne dagelijks de uitdaging aangaat om op het hoogste niveau de snelste tijden op het ijs neer te zetten, bevindt Noa zich in de wereld van voetbal en hockey, waar ze topsporters interviewt die streven naar het beste resultaat. Ondanks de verschillende sportinteresses delen Noa en Suzanne een diepe passie voor sport, wat hun vriendschap alleen maar versterkt.

Noa en Suzanne gaan samen op vakantie

De band tussen Noa Vahle en Suzanne Schulting kan op dit moment niet beter. Ze zijn zelfs al eens samen op vakantie geweest! Ze hebben een onvergetelijke reis gemaakt naar Portugal. Tijdens deze trip genoten Suzanne en haar partner Sam van Royen van de prachtige omgeving, en het werd een gezellige double date met Noa en haar vriend Tim de Wild! Deze vakantie is een van de vele momenten die goed laten zien hoe sterk de band is tussen de twee vriendinnen.

Vriendschap gaat boven werk

Noa Vahle en Suzanne Schulting, de twee goede vriendinnen steunen elkaar door dik en dun! Maar blijkbaar soms is het moeilijk om serieus te blijven wanneer ze samenwerken. Onlangs stonden ze voor een serieus interview voor De Oranjewinter, maar dat bleek toch een uitdaging te zijn! Als je deze twee dames samen in een ruimte zet, kun je niet verwachten dat ze lang bezig blijven met serieus werk. Gelukkig slaagden Noa en Suzanne er toch in om een fatsoenlijk interview af te nemen. Het is maar goed dat ze niet elke dag samen hoeven te werken!

Na het interview konden de twee dames weer even ontspannen en hebben ze samen nog leuke foto’s kunnen maken waar je ook ziet dat ze goede vriendinnen zijn!

Suzanne Schulting is blij om weer terug te zijn

Suzanne Schulting is er weer helemaal klaar voor! En dat is goed te merken, de schaatser heeft laatst zichzelf weer kunnen laten zien op het ijs van Dresden, Duitsland. Daar heeft ze opnieuw indrukwekkende prestaties neergezet! Met een bronzen medaille op de 2000 meter en gouden medailles op de 3000 meter, 1000 meter en ook op de 500 meter!

Komend weekend zal ze in Gdansk, Polen zijn voor de finale van de World Cups. Suzanne kijkt er enorm naar uit. Ook kunnen fans niet wachten om haar weer enthousiast aan te moedigen!

Meer zien van Noa Vahle en Suzanne Schulting kan op Instagram

Wil je meer zien van Noa of Suzanne? Dan moet je even naar Instagram gaan. Hier vind je nog veel meer mooie video’s en foto’s van Noa Vahle en Suzanne Schulting.

Mobiele versie afsluiten