Foto: Nina Warink kruipt in kort jurkje op schoot bij Kalvijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nina Warink kruipt helemaal op schoot bij Kalvijn terwijl ze enkel een heel strak en kort jurkje aanheeft…

Nina Warink zit ongegeneerd op Kalvijn zijn schoot

Het is voor iedereen meer dan normaal dat Nina Warink en Kalvijn al jaren een gelukkig koppel zijn. Ondertussen zijn de twee, na lang zeuren van Nina, ook eindelijk verloofd. Dat betekent dat er een YouTube bruiloft aan zit te komen op redelijk korte termijn. Het is ook niet heel gek dat Nina Warink en Kalvijn hun relatie naar de volgende stap wilden tillen. De twee zijn namelijk echte ‘highschool sweathearts’ die al jaren samen zijn. Zo vierde Nina en Kalvijn kort geleden hun jubileum. Het gaat hier niet over een paar jaar samen zijn, want het koppel is maar liefst al twaalf jaar samen. Dit vieren Kalvijn en Nina met een behoorlijk spannende fotoshoot. Zo is de brunette op de schoot van haar verloofde gekropen. Kalvijn zit rustig op de bank zonder een shirt aan terwijl hij smachtend naar Nina kijkt. Nina zit breed te lachen terwijl ze enkel een super kort jurkje draagt. Bekijk de foto van Nina Warink op Kalvijn zijn schoot hier. Het zijn behoorlijk foto’s te noemen.

Nina Warink brengt nieuw kookboek uit in spannend pakje

De knappe Nina Warink is niet alleen maar mooi voor de camera, maar ook achter het fornuis. Zo heeft de brunette een talent voor koken en bakken en ze doet dit dan ook erg graag. Dat is vast en zeker één van de redenen dat Kalvijn verliefd op Nina is geworden. Nu heeft Nina enige tijd geleden ook daadwerkelijk een kookboek uitgebracht met al haar favoriete recepten. Dit was zo’n daverend succes dat er een tweede boek volgde. Deze twee boeken deden het erg goed en daarom besluit Nina voor een derde boek te gaan. Vol enthousiasme presenteert Nina haar nieuwe boek genaamd ‘Tafelen’. Voor de promotie van het boek poseert Nina in een spannend werkpakje op een trap. De brunette draagt een groene blazer met een heel kort jurkje en hoge laarzen eronder. Met deze spannende foto’s is het succes van het kookboek natuurlijk een feit. Ook verloot Nina onder de eerste vijfhonderd mensen een exclusieve krant, eentje zoals ze op onderstaande foto vastheeft.

Nina Warink brengt nieuw kookboek uit

Lees ook: Foto: Nina Warink dobbert rond in piepklein zwemsetje

Nina Warink deelt schokkend nieuws over een ander

Er zou misschien gedacht worden dat Nina Warink en Kalvijn al genoeg tijd met elkaar besteden. Misschien hebben ze elkaar dus niet meer zo veel te vertellen, maar dat blijkt het tegendeel. Zo hebben Nina en Kalvijn een eigen podcast genaamd Kibbeling en daar hebben ze het over allerlei onderwerpen. Dit keer gaat het over een spelletje: Wie zou Nina trouwen, mee slapen en vermoorden. Drie mannen zijn uitgekozen en Kalvijn kiest uit. Zo gaat Kalvijn ervoor dat Nina sowieso Kjeld Nuis zou vermoorden, waarschijnlijk met Mart Hoogkamer gaat trouwen en het bed gaat delen met Manuel Broekman. Nina zegt zelf dat ze eerder met Manuel Broekman zou trouwen en Mart dan mee naar de slaapkamer zou nemen. Toch noemt ze Mart meer een soort broertje, dus dat is niet al te best. Bekijk de video hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...