Foto: Nina Warink knalt bijna uit haar topje tijdens boottochtje in de zon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nina Warink is op vakantie, en dan weet je dat we heel wat heerlijke kiekjes mogen verwachten. Dit bloedhete plaatje overtreft ze echter allemaal! 

Mocht je haar nog niet eerder voorbij hebben zien komen, weet je het nu: Nina Warink mag niet uit je feed ontbreken! En ook nog eens om meerdere redenen. Haar heerlijke recepten om door te sturen naar je keuken princes (of ze zelf te maken; wij oordelen niet), maar ook haar vakantiefoto’s zijn niet te missen. Kijk alleen dit heerlijke set kiekjes maar! Nina bevindt zich momenteel namelijk in het tropische Mallorca en dat leidt tot de lekkerste foto’s. In die harde zon trekt ze natuurlijk al haar kleren uit.

Piepklein zwemsetje van Nina Warink kan haar boezem bijna niet binnenhouden

Wij weten niet wie lekkerder is: Nina Warink, of haar recepten. Zeker met dit recente setje vakantiekiekjes brengt ze ons flink aan het twijfelen. De bloedhete brunette weet zich namelijk méér dan te overtreffen met een stel foto’s waar ze nog net niet volledig zonder kleding op beeld verschijnt! Veel onthullender dan dit kunnen foto’s bijna niet worden. Zo mogen we van Nina meegenieten terwijl ze zich vol op beeld ontdoet van haar spijkerbroekje. En nou heeft ze er technisch gezien nog een zwembroekje onder, maar dát piepkleine stukje stof durven we bijna geen kleding meer te noemen. Zeker ook met dat topje erbij! Nina lijkt het echt flink heet te hebben; veel minder kleding dan dit kan bijna niet. Al hebben wij er enerzijds wel begrip voor, hoor. Van Nina in dit setje lopen wij namelijk ook flink warm!

Nina Warink laat niks aan verbeelding over

En hoe kan het ook anders? Nina pronkt namelijk met haar afgetrainde in dat kleine pakje. Zo kan je helemaal meegenieten van haar heerlijke billen en gebruinde buik, met als kers op de taart al haar heerlijke sproetjes. Maar het is toch haar heerlijke topje dat de show steelt. Het dunne stofje weet haar volle boezem namelijk bijna niet te bedwingen! Nina knalt nog nét niet uit het kleine bovenkantje maar weet niet te voorkomen dat ze haar volgers echt alles laat zien. Het setje liet sowieso al weinig aan de verbeelding over, maar dit overtreft zichzelf toch. Op een later plaatje mogen we van Nina genieten in haar volle glorie. Dan zie je pas echt wat voor wonderen het piepkleine zwemsetje voor haar doet! Van ons mag ze de hele dag wel rondlopen in dit soort pakjes!

Nina Warink laat meloenen loshangen in pittig zwemtopje

En Nina Warink lijkt dat zelf ook te denken. Ze plaatste recent namelijk ook een plaatje met een vergelijkbaar bloedheet zwemsetje. Maar daar was geen water te bekennen! Nina ging namelijk rustig de straat op in de heerlijke outfit. En daar zal ze de lokale bewoners flink gelukkig mee gemaakt hebben, want wauw! De bloedhete brunette schittert in een piepklein topje dat haar heerlijke assets precies nul weet te verbergen. Het dunne stofje bedekt haar nog nét, maar voor de rest laat Nina trots alles zien. Ook het strakke spijkerbroekje laat weinig aan de verbeelding over. Al is dat met een figuur als Nina natuurlijk ook helemaal niet nodig. Hoe meer ze laat zien hoe beter, als het aan ons ligt! Nina lijkt zelf ook heerlijk blij te worden van de verleidelijke outfit. Haar glimlach is werkelijk oogverblindend. Dit beloofd veel goeds voor de overige vakantiefoto’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!