Foto: Nina Warink ging aan de lopende band vreemd op Caribisch eiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nina Warink is al jaren samen met haar jeugdliefde Kalvijn. Het lijkt alsof de twee een perfecte relatie hebben maar het word nu bekend dat Nina zich niet zo netjes heeft gedragen tijdens een aantal maanden op Aruba.

Kalvijn en Nina ‘lijken’ perfecte koppel

Het is één van die bekende koppels in Nederland waarvan iedereen denkt dat ze helemaal perfect zijn: Nina en Kalvijn. Zo hebben de twee elkaar leren kennen in de studentenstad Groningen, waar ze allebei hebben gestudeerd. Vervolgens werd Kalvijn natuurlijk heel groot op YouTube en ook Nina haar volgers groeide enorm. De twee bleven wel bij elkaar ondanks alle aandacht die het koppel ineens kreeg. Ondertussen zijn Kalvijn en Nina al bijna tien jaar samen. Nina heeft wel vaker online laten doorschemeren dat ze erg graag wilde trouwen, maar ze moest er lang op wachten. Uiteindelijk vroeg Kalvijn Nina ten huwelijk afgelopen jaar tijdens hun vakantie in Italië. Het liefdesleven van de twee ziet er uit als een sprookje, maar er duiken ineens wel hele vervelende verhalen op.

Nina Warink gaat met mariniers vreemd op eiland

Het drama begon uiteraard bij roddelqueen Yvonne Coldeweijer. Zo kreeg LifeofYvonne een berichtje van een man die zegt dat Nina Warink meermaals is vreemdgegaan op Aruba. Zo zat Nina rond 2016 op het eiland voor een half jarige stage. Volgens degene die het bericht stuurt naar Yvonne zou Nina zich niet zo netjes hebben gedragen. Het zou natuurlijk kunnen dat Nina en Kalvijn hier speciale afspraken over hebben gemaakt, maar dat lijkt er niet op. De man gooit er nog eens een schepje bovenop door te zeggen dat ze niet met één iemand, maar meerdere mannen naar bed is geweest. Zo zijn het er volgens hem minstens vier, waaronder hijzelf. De mannen zijn allemaal mariniers die op het eiland werken en blijkbaar had Nina er een handje van om verliefd te worden op deze stoere kerels.

Nina Warink gaat vreemd op KalvijnNina Warink vreemdgaan Aruba

Nina Warink is niet zo onschuldig als ze lijkt

Uit de screenshots tussen Yvonne Coldeweijer en de marinier blijkt dat Nina Warink meermaals in interviews heeft aangegeven nooit vreemd te zijn gegaan. Al zegt ze in één interview dat er wel ‘iets’ is gebeurd. Toch zou je dan niet verwachten dat de brunette met zoveel mannen naar bed is gegaan tijdens haar relatie met Kalvijn. Volgens de marinier was Nina ook verliefd op hem en wou ze op het eiland telkens afspreken, maar daar had hij naar eigen zeggen geen zin in. Vervolgens zou Nina dan weer naar de volgende zijn gegaan. Of het verhaal de waarheid is, is nog maar de vraag. Het lijkt er wel op, maar het klinkt ook wel een beetje als stoere praat.

Nina Warink en Kalvijn zijn allebei de fout ingegaan

Nadat het gesprek tussen Yvonne en de man verder gaat blijkt het zo te zijn dat ook Kalvijn niet altijd netjes is geweest. Zo ging Kalvijn ook vreemd en ging Nina daarop ook met andere mannen als een soort payback. De dame waarmee Kalvijn vreemd ging zou een mede-YouTuber zijn geweest, maar de naam is onbekend. Genoeg drama voor Kalvijn en Nina op dit moment dus. Zelf hebben de twee nog niet gereageerd op de geruchten.

Nina Warink vreemdgaan Aruba 2Nina Warink ging vreemd op Aruba tijdens Kalvijn

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!