Foto: Nikkie Plessen laat haar topje bijna afzakken tijdens spannend nachtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Nikkie Plessen weet tijdens een wild avondje stappen bijna te veel van zichzelf te laten zien. 

Nikki Plessen trekt flink de aandacht met dagje uit

De prachtige blondine weet met haar foto’s altijd wel goed de aandacht van haar volgers en de rest van de mensen op social media te trekken. De foto’s die Nikki online zet zijn altijd een genot om naar te mogen kijken. Ze weet met haar heerlijke outfits en haar ontzettend goed gevormd lichaam zichzelf prachtig te presenteren. De knappe dame heeft dan ook geen enkel probleem met het plaatsen van de meest verleidelijke foto’s voor haar fans. die genieten natuurlijk enorm van alle spannende plaatjes die Nikki online zet. Hoe kan het ook anders, want Nikkie weet altijd exact wat haar volgers willen zien.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen draagt superstrak truitje met inkijk tot haar navel

Het prachtige lichaam van Nikkie Plessen

Het spannende dagje begon al overdag, toen Nikkie lekker op het water aan het dobberen was. En daar on ze natuurlijk niet een lang shirt bij aantrekken. Nikkie Plessen wist al haar volgers met verbazing te laten kijken door een heerlijk strak topje aan te trekken. Daardoor kon je goed haar buik zien en werden haar vriendinnen ook even in het zonnetje gezet. Die zaten namelijk goed strak en mooi zichtbaar in het stukje stof gewikkeld. De foto laat veel zien van het prachtige lichaam van Nikkie, die even lekker aan het bijkomen is op haar bootje. De knappe blondine had besloten om de hele dag even heerlijk te ontspannen. De avond eindigde echter iets anders dan gepland.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen geeft showtje weg in zeer kort rokje

Nikkie Plessen gaat stappen in uitdagende outfit

Hoewel haar dag misschien wel ontzettend ontspannen was, ging haar avond er wat spannender aan toe. Nikkie ging namelijk stappen. En dat deed ze in een erg strakke en glimmende outfit. Die trok natuurlijk best wel even de aandacht. Ook was het topje van deze outfit nogal laag, waardoor haar fans zich zorgen begonnen te maken of Nikkie niet teveel van zichzelf zou laten zien. Maar gelukkig viel het allemaal mee. Nikkie wist wel met haar heerlijke plaatje een hoop van haar fans te laten blozen.

Nikkie Plessen deelt nog even foto’s van heerlijke outfits

De knappe blondine heeft natuurlijk een eigen kledingmerk en daardoor staat ze vaak te poseren in de meest spannende kledingstukken van eigen hand. Nikkie doet er van alles aan om ervoor te zorgen dat haar volgers een heerlijke dag tegemoet gaan. En dat lukt met het plaatsen van dit soort heerlijke foto’s best wel goed. Want wie kan nou een slechte dag hebben als hij zoveel mooie foto’s voorbij heeft zien komen? Nikkie zorgt er met haar heerlijke kiekjes dus voor dat haar volgers meer dan genoeg hebben om van te kunnen genieten en bezorgt iedereen daarmee een goede stemming. Wat een topvrouw is Nikkie Plessen toch ook!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.