Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer… oeps!

Lieke Martens betrapt in de kleedkamer

We kennen de prachtige Lieke Martens natuurlijk van haar succesvolle voetbal carrière bij FC Barcelona. In de zomer liet ze weten dat ze afstand nam van de club en verder ging bij Paris Saint-Germain. Sinds die tijd zijn er regelmatig leuke foto’s te vinden van Lieke samen met haar team. Het lijkt alsof de vrouwen erg close zijn met elkaar. Recentelijk plaatste Lieke een foto op haar Instagram verhaal samen met haar twee teamgenoten Benedicte Simon en Jackie Groenen. Benedicte besluit een foto te maken in de spiegel terwijl Lieke zich nog lijkt om te kleden. Voor ze het weet staat het vastgelegd. Gelukkig had ze haar sportkleding al bijna helemaal aan voor de cameraknop werd ingedrukt. Jackie staat dicht tegen Benedicte aan en de Franse heeft een soort ninja masker opgezet. Het ziet eruit als een gezellige boel.

Lieke Martens kleedkamer

Lieke Martens geeft inkijkje tussen benen op het strand

Lieke plaatst regelmatig foto’s van zichzelf. Dat mag ook wel, want ze heeft een prachtig koppie! Onlangs plaatste ze wederom een beeldschone foto van zichzelf in een hele tropische setting. Ze kijkt lachend naar de camera terwijl de wind door haar haren blaast. Op de vierde slide zit ze heerlijk op het strand te genieten van de zon. Ze draagt een heel klein badpakje zonder schouderbandjes met daaroverheen een witte, losse blouse. Ze heeft haar benen ver uit elkaar en geeft zo de camera een inkijkje tussen haar benen. In de reacties is te zien dat iedereen helemaal dol is op de prachtige foto’s. Bijna overal zijn alleen maar positieve berichten te lezen over de geweldige foto’s van de beeldschone Lieke Martens. Ook fitness goeroe Nochtli reageert met drie smileys met hartjes ogen. Deze foto’s vallen dus zeer in de smaak bij de volgers van de voetbalster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke Martens is ontzettend gelukkig met keeper van Sparta

Iedereen die Lieke Martens volgt op Instagram weet dat ze ontzettend gelukkig is. Niet alleen met haar hondje en haar succesvolle voetbal carrière, maar ook met haar hartstikke knappe vent! Lieke is al een tijdje samen met de keeper van Sparta, Benjamin van Leer. Samen maken ze een geweldig power koppel. Ze hebben niet alleen verkering, maar sinds vorig jaar zijn ze verloofden van elkaar. Sinds 2018 is het koppel bij elkaar en volgend jaar gaan ze dan toch echt trouwen. Dat doen ze onder de zon in Zuid-Spanje. Maar voorlopig geniet het koppel gewoon nog even van het verloofd zijn. Ze hebben het tenslotte allebei heel druk met voetballen en keepen, dus veel tijd om ervan te genieten en erover te dromen zal er niet zijn. In ieder geval wachten de twee vol spanning en zin af naar het grote moment dat ze elkaar man en vrouw mogen noemen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?