Foto: Nicolette Kluijver laat zich vertroetelen in bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver is altijd ontzettend hard aan het werk. De knappe blondine verdient dus wel een keer een rustig avondje in bad. 

Als presentatrice is Nicolette altijd bezig met haar werk. Ze geeft altijd de volle honderd procent om de mooiste en meest bijzondere rapportages en programma’s te maken voor de kijkers thuis. En dat is hard werken. En met al dat harde werk mag je soms ook wel een dagje lekker thuis in bad zitten. Dat dacht Nicolette ook, dus besloot ze om haar volgende klus vanuit bad te doen. En eigenlijk had niemand daar echt heel erg een probleem mee.

Lees ook: Nicolette Kluijver deelt foto van benen met open jasje
Nicolette geniet in een bad vol bubbels

In een vol bad met allemaal bubbels geniet Nicolette zelf ook even van een glaasje bubbels. En terwijl ze dat doet worden er nog even wat mooie foto’s van haar gemaakt. Gelukkig vindt Nicolette dat helemaal niet erg, zolang de crew er maar voor zorgt dat haar make-up goed blijft, ondanks het vochtige bad. Dat wil wel lukken, want tussen alle foto’s door staat er al iemand klaar met een kwast om Nicolette een beetje bij te poederen. Nicolette heeft het dus prima naar haar zin. Het is alleen hopen dat ze niet te rimpelig uit het bad komt straks. Dan ziet ze er gelijk zoveel ouder uit.
Nicolette imponeert met kort kapsel

‘Lekker kort en pittig’ moet Nicolette gedacht hebben toen ze naar de kapper ging. En dat is precies wat ze gekregen heeft. Na haar bezoekje aan de kapper ziet Nicolette er gelijk een stuk spontaner en leuker uit dan daarvoor. Niet dat Nicolette met lang haar een verkeerde look heeft, maar dit is weer eens wat anders. en een beetje afwisseling is natuurlijk wel leuk. Of Nicolette het deze lengte laat of langzaam weer haar haartjes gaat laten groeien, dat is nog niet bekend. Wat Nicolette ook kiest, ze ziet er eigenlijk altijd wel geweldig uit. Dat is een van de vele kwaliteiten die de blondine heeft. Daarom willen ook zoveel fotografen met haar samen werken. Want dan zijn ze ten minste verzekerd van een goede foto, zonder dat ze daar zelf heel erg veel voor hoeven te doen.
Hoe houdt Nicolette haar zo in vorm?

Behalve haar mooie haartjes heeft Nicolette ook nog eens een prachtig , waardoor alle fotografen in Nederland en omstreken haar op de foto willen zetten. Maar hoe houdt Nicolette haar zo strak? Dat doet de prachtige blondine door goed te eten en flink te sporten. Vooral hardlopen is helemaal haar ding. Nicolette vindt het heerlijk om even haar gedachten te verzetten en lekker een stukje te gaan rennen. Dan is haar hoofd gelijk weer leeg en werkt ze ook nog eens aan haar conditie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.