Foto: Nicolette Kluijver laat met plezier de inhoud van haar gescheurde jurkje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine lijkt laatste wel helemaal door haar jurk heen gescheurd te zijn en zo alles hebben laten zien aan haar publiek. 

Nicolette Kluijver geeft veel van zichzelf weg

De aantrekkelijke presentatrice laat weer eens veel van zichzelf zien in haar nieuwste Instagram post. De knappe blondine heeft namelijk een jurkje aangetrokken dei wel heel erg de aandacht trekt. Want dit jurkje lijkt gewoon een beetje doorgescheurd te zijn als je er op eerste ogenblik naar kijkt. Maar wie beter kijkt, ziet dat dit effect komt doordat de jurk van papier gemaakt is. Daarom lijkt de jurk vol met scheuren te zitten, maar het valt allemaal wel mee. Toch krijg je perfect zicht op de prachtige blondine haar fantastische . En dat wil je echt gezien hebben. Nicolette Kluijver verbaast al haar volgers weer met een bijzonder stukje kleding. Deze outfit zal haar volgers nog lang bij blijven.

Lees ook: Nicolette Kluijver droomt weg bij haar eigen hete foto zonder kleding

Het aantrekken van de jurk van Nicolette Kluijver kostte al veel moeite

de zeer aantrekkelijke blondine had nogal wat moeite om dit gevaarte van een jurk aan te krijgen. De jurk valt onder sustainable couture, oftewel mode die ook nog eens een beetje bewust is. En dat is natuurlijk helemaal waar Nicolette voor gaat. De prachtige dame droeg de papieren jurk dan ook zonder moeite naar het gala van de Gouden Telvizier-Ring. Daar maakte de blondine een perfecte indruk. Met haar jurk wist ze in ieder geval iedereen even op te doen kijken. En natuurlijk deelde Nicolette alle beelden van de avond met haar volgers. Die zaten namelijk met verbazing te kijken hoe de blondine deze outfit helemaal haar eigen maakte. Nicolette Kluijver mag zeker vaker zo op de rode loper verschijnen. Daar heeft niemand een probleem mee.

Lees ook: Video: Nicolette Kluijver wordt besprongen tijdens uitstapje op Expeditie Robinson-eiland

De prachtige vormen van Nicolette Kluijver

De heerlijke presentatrice heeft toch een goed . Dat merk je aan elke foto en aan elk filmpje dat Nicolette online zet. Met haar prachtige vormen weet deze presentatrice al haar fans helemaal te betoveren. Want je hebt maar één blik nodig op Nicolette om gelijk helemaal verliefd te worden op deze verleidelijke vrouw. Nicolette weet nog steeds alle mannen van Nederland op hun knietjes te krijgen. En dat is wel een zeer bijzonder talent.
Nicolette Kluijver zeer trots op outfit Gouden Televizier-Ring

Haar outfit liet veel monden openvallen van verbazing. Nicolette is dan ook zeer tevreden met haar jurkje. De knappe blondine heeft zich ontzettend vermaakt op het gala. Ze heeft de hele avond kunnen genieten van mensen die haar bewonderend aankeken. Dat moet ook wel een zekere mate van trots met zich meebrengen. Als iedereen naar je kijkt, omdat je er zo goed uit ziet, dat moet goed voelen. Nicolette geniet in ieder geval nog even van haar plekje in de spotlight. Dat heeft de knappe presentatrice ook wel verdiend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.