Foto: Nicolette Kluijver heeft grote plannen met enorme wortel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver gaat vroeg op pad met haar winterpeen om een goede vriend van haar te bezoeken. En die kan de enorme wortel wel waarderen. 

Presentatrice Nicolette Kluijver is een enorme dierenvriend. Wat weinig mensen van haar weten is dat Nicolette een fascinatie heeft met paarden. Wanneer ze haar trouwe dierenvriendjes bezoekt neemt ze dan ook altijd een leuk cadeau mee voor de beestjes om op te kunnen knagen, bijvoorbeeld een gigantische wortel. Daarvoor moet Nicolette wel vroeg de deur uit, want met haar drukke schema heeft ze anders geen tijd om langs haar dierenvriendjes te gaan. En die waarderen haar bezoekjes natuurlijk enorm.

Lees ook: Foto: Nicolette Kluijver lijkt verdacht veel op dít tekenfilmfiguurtje

Nicolette besluipt haar lieve vriendjes

Gevaarlijk, met wortel in de aanslag, besluipt Nicolette haar lieve vriendjes. Die blijven echter gewoon rustig staan. Ze kennen Nicolette als geen ander en weten dat zij hen nooit kwaad zou doen. Dus dan kan ze nog zo geniepig op hen af komen sluipen, ze gaan echt niet schrikken. De paarden zitten wel al verheerlijkt naar de wortel te kijken die Nicolette voor hen mee heeft genomen. Daar zitten ze in het koude weer echt wel op te wachten. Even wat extra vitamientjes om de dag door te komen.

Nicolette en team maken leuke foto voor ze vertrekken naar het buitenland

Nicolette kon echter niet lang genieten van de aanwezigheid van haar dierenvrienden, want ze moest haar vlucht halen. Samen met haar team reist ze naar Johannesburg. Wat ze daar gaat doen is nog niet bekend, maar het zal ongetwijfeld voor een van de vele programma’s zijn die Nicolette presenteert. Dat ze voor haar werk zoveel mag reizen ziet Nicolette wel echt als een flink pluspunt. Ze maakt niet alleen mooie reportages, maar ziet tegelijkertijd ook nog eens een groot deel van de wereld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!