Foto: Naomy van Beem verleidt Rico Verhoeven met haar zongebruinde troeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Naomy van Beem is heerlijk op vakantie. En dat mag natuurlijk iedereen even zien. Met deze video komt dat wel goed. 

De prachtige influencer Naomy van Beem weet volgers te verleiden

Stiekem maakt Naomy van Beem deze spannende video natuurlijk voor haar grote liefde Rico Verhoeven. Maar al haar volgers mogen ook gewoon meegenieten van het heerlijke plaatje. De prachtige influencer weet met haar spannende filmpje in ieder geval even goed te laten zien hoeveel plezier ze heeft op Bali. Haar vlogje is voor haar fans erg fijn. Die krijgen gelijk veel mee van de heerlijke vakantie van de knappe dame. En natuurlijk ook van al haar spannende vakantie outfits. Die zien er ook stuk voor stuk geweldig uit. Als dat liggen in de Balinese zon doet Naomy ook zeer goed. Haar troeven zijn helemaal zongebruind en klaar om aan de wereld te laten zien. En dat is natuurlijk een ontzettend fijn plaatje om te mogen zien.

Lees ook: Foto: Naomy van Beem maakt Rico Verhoeven gek met ronde achterzijde

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomy van Beem (@naomyvanbeem)

Naomy van Beem heeft ideale vakantie outfits klaarliggen

De prachtige blondine weet als geen ander hoe ze haar fans, en stiekem ook Rico Verhoeven, een beetje moet vermaken. Dat doet ze namelijk door de meest spannende pakjes aan te trekken die ze in huis heeft. Dat zie je ook wel terug op alle foto’s en video’s die de knappe influencer deelt van haar vakantie. Daarop draagt ze de meest uiteenlopende pakjes die allemaal wel heel erg verleidelijk zijn. Neem bijvoorbeeld het badpakje uit de foto hieronder. Naomy staat enorm vrij op het plaatje, terwijl ze haar badpakje presenteert aan de wereld. De foto ziet er echt heerlijk uit. De knappe blondine had niets beters aan kunnen trekken om haar fans te verrassen. Kijk maar even mee!

Lees ook: Foto: Naomy van Beem kruipt in strak setje op schoot bij Rico Verhoeven

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomy van Beem (@naomyvanbeem)

De strakke setjes van Naomy van Beem

Natuurlijk weet de knappe blondine in elk setje dat ze draagt haar volgers weer enorm te verrassen en te verbazen. De knappe blondine is daar inmiddels wel heel erg goed in geworden. In haar spannende pakjes laat ze al haar fans watertanden om haar spannende foto’s. En toch zoekt Naomy altijd naar manieren om nog verleidelijker over te komen. Of dat nou betekent dat ze nog strakkere en meer onthullende setjes aan moet of dat ze op meer bijzondere plekken moet poseren, daar is ze zelf ook nog een beetje naar op zoek. Maar Naomy blijft maar mooie plaatjes maken in de hoop dat haar volgers ze allemaal net zo mooi zullen vinden als Naomy dat vindt. Met haar kiekjes weet de blondine in ieder geval de aandacht flink vast te houden van haar fans. Die kijken geboeid naar ieder plaatje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomy van Beem (@naomyvanbeem)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?