Foto: Naomy van Beem pakt kans om haar gebruinde kadetjes te showen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Naomy van Beem motiveert haar volgers om aan haar fitness challenge mee te doen. En wat werkt nu beter dan een prachtige foto van haar eigen beeldige lichaam als voorbeeld! 

In deze kleding verwent Naomy van Beem haar volgers

Naomy van Beem, de sport influencer die haar volgers niet alleen inspireert, maar ook verwent met een heerlijk kiekje in badkleding. En wie kan daar nou niet van genieten? Maar Naomy zou Naomy niet zijn als ze niet meteen aan haar volgers denkt. Want naast genieten is het natuurlijk ook belangrijk om gezond te blijven. Daarom lanceert ze haar nieuwste fitness challenge: Step by Step! Ja ja, jullie horen het goed. Naomy daagt jullie uit om samen met haar te werken aan een gezonde levensstijl. En dat doet ze natuurlijk niet zomaar. Want bij haar challenge krijg je niet alleen leuke work-outs en gezonde voedingstips, maar ook een flinke dosis aanmoediging van de enige echte Naomy van Beem! Dus waar wacht je nog op? Trek die sportkleding aan, zet die beentjes in beweging en join de Step by Step challenge van Naomy van Beem!

Lees ook: Video: Topfitte Naomy van Beem laat achterste van alle kanten bewonderen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@naomyvanbeem)

De knappe Naomy doet fotoshoot voor groot kledingmerk!

Onze enige echte Naomy van Beem heeft weer eens een fotoshoot gedaan, en dit keer voor een groot kledingmerk! En laten we eerlijk zijn, wie kan er beter een strak topje rocken dan Naomy? Niemand toch! Met haar perfecte figuur en killer looks heeft ze de camera weer eens doen smelten. En het mooie is, dat de nodige mooie kiekjes zijn uitgerold. Van sierlijk poseren tot spontaan lachen, Naomy weet precies hoe ze haar beste kant moet laten zien. Het is bijna jammer dat we niet alle foto’s kunnen zien, want we willen niets missen van die fantastische poses! Maar we weten allemaal dat Naomy haar fans niet in de kou laat staan. Dus we kunnen vast en zeker een aantal prachtige foto’s op haar Instagram verwachten. En als we geluk hebben, misschien zelfs een blik achter de schermen van deze epische fotoshoot.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@naomyvanbeem)

Naomy gedraagt zich als een echte diva!

Noamy van Beem heeft weer eens een TikTok-filmpje geplaatst en deze keer gaat ze voor de volle diva-glamour. In het filmpje zien we Noamy heel chic uit een dikke Audi RSQ8 stappen. Als ze eenmaal is uitgestapt zie je hoe elegant de blondine haar designer-zonnebril opzet midden in de straten van Amsterdam. Maar daar blijft het niet bij! Nee ze draagt een peper dure handtas van Channel en haar jas lijkt ook niet heel goedkoop! Met haar stijlvolle outfit lijkt ze zo uit een modeblad te zijn gestapt. En natuurlijk kan er in zo’n situatie maar één ding gezegd worden: “Move over, Mariah Carey!” Maar ondanks haar diva-gedrag weet Noamy wel hoe ze haar fans tevreden moet houden. Dus als je jezelf ook een beetje wilt wanen in het leven van een echte diva, dan moet je zeker Noamy’s TikTok-filmpje bekijken. Want wie weet word jij wel haar volgende copiloot in die dikke Audi RSQ8!

@naomyvanbeemLunchtime✨♬ sunet original – Schiopu Cristina

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...