Foto: Naomy van Beem laat inhoud van haar shirtje zien dankzij flinke opening

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Naomy van Beem filmt zichzelf vanuit een hoog perspectief waardoor alles in haar shirtje te zien is. Het helpt natuurlijk ook dat er een flinke opening in het shirt zit.

Naomy van Beem filmt zichzelf van boven met open topje

Fitness influencer Naomy van Beem is de hele dag door ontzettend druk met fitness en voeding. Het is natuurlijk het werk van de blondine, maar ze lijkt er ook privé erg druk mee te zijn. Dat is natuurlijk ook niet heel gek aangezien haar vriend Rico Verhoeven is. Samen kunnen ze dus in ieder geval sporten en over voeding praten de hele dag. Waar anderen dan weer over praten zijn de outfitjes die Naomy van Beem draagt tijdens het sporten. De blondine kiest niet voor dikke truien of oversized shirts tijdens haar sportsessies. Nee, Naomy kiest liever voor zo weinig mogelijk stof en het moet allemaal zo strak mogelijk zitten. Dat is duidelijk gelukt met onderstaande outfit. Naomy filmt zichzelf terwijl ze op de loopband flink door aan het stappen is. De influencer heeft een waistband om, waar ze reclame voor maakt. Toch lukt het waarschijnlijk niemand om daar naar te kijken, want Naomy haar shirtje is nogal afleidend. De blondine heeft een shirtje aan die gekruist is en een enorm gat veroorzaakt op haar voorkant. Hierdoor is letterlijk alles te zien.

Naomy van Beem gaat volledig los tijdens concert

Naast sporten blijkt Naomy van Beem nog een grote fan van iets te zijn. Dat is natuurlijk niemand minder dan popster Beyonce. De zangeres is in Nederland voor een aantal concerten en trekt vele mensen. Dit liet ook Naomy niet aan zich voorbij gaan en ze heeft zich helemaal opgetut voor een avondje meezingen met Beyonce. Het lijkt erop dat Naomy is uitgenodigd door Replay en dus via hun in een bepaald vak mocht zitten om te genieten van de wereldster. Voor de gelegenheid heeft Naomy een mooie outfit aangetrokken met een spannende rug. Zo is het een kort topje met open rug die enkel wat draadjes heeft om alles vast te houden. Daarbij draagt de blondine een matchende zwarte broek.

Lees ook: Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem deelt innige video met Rico Verhoeven

Het is wel duidelijk dat Naomy van Beem en Rico Verhoeven elkaar helemaal hebben gevonden in de liefde. Toen het koppel bekend maakte samen te zijn kwamen ze veel in opspraak. Dat kwam natuurlijk ook doordat Rico Verhoeven kinderen heeft met zijn ex-vriendin en veel mensen hadden daar een sterke mening over. Toch hebben Naomy en Rico zich daar niks van aangetrokken en de twee lijken stapelverliefd op elkaar. Naomy van Beem deelt onderstaande video waarin allerlei kleine video’s van haar en Rico te zien zijn. De twee kunnen duidelijk niet van elkaar afblijven en de video’s zijn erg innig te noemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!