Foto: Naomy van Beem laat inhoud van haar shirtje zien dankzij flinke opening

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Naomy van Beem filmt zichzelf vanuit een hoog perspectief waardoor alles in haar shirtje te zien is. Het helpt natuurlijk ook dat er een flinke opening in het shirt zit.

Naomy van Beem filmt zichzelf van boven met open topje

Fitness influencer Naomy van Beem is de hele dag door ontzettend druk met fitness en voeding. Het is natuurlijk het werk van de blondine, maar ze lijkt er ook privé erg druk mee te zijn. Dat is natuurlijk ook niet heel gek aangezien haar vriend Rico Verhoeven is. Samen kunnen ze dus in ieder geval sporten en over voeding praten de hele dag. Waar anderen dan weer over praten zijn de outfitjes die Naomy van Beem draagt tijdens het sporten. De blondine kiest niet voor dikke truien of oversized shirts tijdens haar sportsessies. Nee, Naomy kiest liever voor zo weinig mogelijk stof en het moet allemaal zo strak mogelijk zitten. Dat is duidelijk gelukt met onderstaande outfit. Naomy filmt zichzelf terwijl ze op de loopband flink door aan het stappen is. De influencer heeft een waistband om, waar ze reclame voor maakt. Toch lukt het waarschijnlijk niemand om daar naar te kijken, want Naomy haar shirtje is nogal afleidend. De blondine heeft een shirtje aan die gekruist is en een enorm gat veroorzaakt op haar voorkant. Hierdoor is letterlijk alles te zien.

Naomy van Beem gaat volledig los tijdens concert

Naast sporten blijkt Naomy van Beem nog een grote fan van iets te zijn. Dat is natuurlijk niemand minder dan popster Beyonce. De zangeres is in Nederland voor een aantal concerten en trekt vele mensen. Dit liet ook Naomy niet aan zich voorbij gaan en ze heeft zich helemaal opgetut voor een avondje meezingen met Beyonce. Het lijkt erop dat Naomy is uitgenodigd door Replay en dus via hun in een bepaald vak mocht zitten om te genieten van de wereldster. Voor de gelegenheid heeft Naomy een mooie outfit aangetrokken met een spannende rug. Zo is het een kort topje met open rug die enkel wat draadjes heeft om alles vast te houden. Daarbij draagt de blondine een matchende zwarte broek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@naomyvanbeem)

Lees ook: Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem deelt innige video met Rico Verhoeven

Het is wel duidelijk dat Naomy van Beem en Rico Verhoeven elkaar helemaal hebben gevonden in de liefde. Toen het koppel bekend maakte samen te zijn kwamen ze veel in opspraak. Dat kwam natuurlijk ook doordat Rico Verhoeven kinderen heeft met zijn ex-vriendin en veel mensen hadden daar een sterke mening over. Toch hebben Naomy en Rico zich daar niks van aangetrokken en de twee lijken stapelverliefd op elkaar. Naomy van Beem deelt onderstaande video waarin allerlei kleine video’s van haar en Rico te zien zijn. De twee kunnen duidelijk niet van elkaar afblijven en de video’s zijn erg innig te noemen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@naomyvanbeem)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.