Foto: Naomy van Beem deelt zonnig kiekje in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Naomy van Beem, vriendin van Rico Verhoeven, verdient haar brood met haar overheerlijke figuur. In deze foto zie je meteen waarom iedereen zo om haar moet watertanden.

Naomy van Beem weet een succesvolle carrière als voedingsdeskundige en personal trainer te combineren met een razend populair Instagram-account. Beide kanten hebben één ding gemeen: haar spectaculaire . De vriendin van Rico Verhoeven weet heel goed wat haar selling points zijn en weet ons ook allemaal aan het dromen te zetten met deze bloedhete foto’s.

Naomy van Beem verleidt volgers in vurige vakantiefoto’s in minuscule zwemkleding

Dat Naomy van Beem een lijf heeft om van te smullen kan ook haast niet anders. De bloedmooie blonde leeft bijna in de sportschool en zal dagelijk alle vitamientjes binnenkrijgen. En dat is te merken ook. De 34-jarige influencer ziet er echt uit om door een ringetje te halen en haar afgetrainde zal je echt doen watertanden. Gelukkig voor ons lijkt Naomy ook heel trots op haar harde werk. Zo beloond ze zichzelf én ons regelmatig met onthullende plaatjes waarin ze niets aan de verbeelding over laat. Ook in deze recente post schittert ze in een zéér karige zwemoutfit. Wij kunnen onze ogen niet van haar af halen!

De pittige pose van Naomy van Beem

Naomy trekt er ook een lekker pittige pose bij. De sportieve dame weet dondersgoed hoe ze eruit ziet en weet al haar heerlijke rondingen goed voor haar aan het werk te zetten. In het prachtige plaatje zien we haar in een piepklein zwemtopje en onthullende rok met diepe split shinen in het zonnetje. Het onthullende setje laat niets aan de verbeelding over en we genieten er allemaal van mee. Het heerlijke kiekje laat ook duidelijk zien waarom zó veel vrouwen er als Naomy uit willen zien. Naomy showt afgetrainde benen en strakke buik en ook het topje verhult weinig. Aan haar lekker gebruinde huid te zien zal de topfitte schoonheid er vaker zo bij paradeert. Nou nog hopen dat ze ons vaker verwend met een fantastisch fotootje!

Naomy van Beem laat niets aan de verbeelding over in piepklein zwemsetje

Wachtend op de volgende overheerlijke foto van Naomy van Beem gaat gelukkig een heel stuk sneller scrollend door haar Instagram. De bloedhete sportster plaatst namelijk regelmatig pittige plaatjes. Wij zijn er allemaal zéér van te spreken. Ook de kiekjes van haar vorige zonvakantie beloven veel goeds voor deze ronde. Zo plaatste de knappe influencer deze fantastische foto in een piepklein zwemsetje. Ondanks de felle kleur kan je je ogen niet van haar overduidelijke assets afhalen. Mocht haar carrière als influencer in het water vallen heeft Naomy overduidelijk een schitterende toekomst als ondergoedmodel. Met troeven als deze kan het niet anders. Rico, je bent een bofkont!

De relatie van Nico Verhoeven en Naomy van Beem

Ondanks dat Naomy van Beem een denderende carrière heeft als influencer+ staat ze vooral bekend als de vriendin van Rico Verhoeven. Toen de 13-jaar durende relatie tussen kickbox koning Rico en toenmalig vriendin Jacky Duchenne stukliep gingen de geruchten alle kanten op. Vrijgezelle BN’ers worden nooit lang met rust gelaten. Zo was er ook al snel weer alle interesse in het liefdesleven van Rico. Gelukkig had de 34-jarige topsporter al snel weer wat juice voor zijn fans. De twee tortelduifjes werden gespot op een festival en boem, dat was dat. Rico en Naomy zijn sindsdien dolgelukkig samen. Voorlopig zullen we dus alleen maar van Naomy kunnen meegenieten via Instagram. Maar hé, wellicht hebben we ooit weer een kans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!