Foto: Monique Smit laat haar nieuwe lijf zien in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monique Smit staat bekend als blonde bombshell die ook nog eens kan presenteren, acteren en zingen. Nu verwent ze fans met kijkjes in haar privé leven.

In deze outfit viert Monique Smit feest

Het nieuws was niet te missen: Monique Smit, zus van Jan Smit en geliefd presentatrice en zangeres, is zwanger van haar derde kindje. Ze deelde het heugelijke nieuwtje op Instagram. Haar fans volgen haar nieuwste zwangerschap op de voet. En wij snappen het wel. De bloedmooie blondine zoekt namelijk het warme weer op en verwent haar volgers met diverse shots in . In een recente Instagram post viert Monique haar verjaardag, pasen én haar zwangerschap tegelijk in een outfit.

Heeft Monique Smit nog contact met broer Jan Smit?

Monique Smit vertelde in een interview met RTL Boulevard dat ze het goede nieuws het liefst nog iets langer geheim had gehouden. Maar na ruim drie maanden kon ze haar ronde buik niet meer verborgen houden. Zo heeft ze op Instagram het nieuws bekend gemaakt in een liefdevolle Instagram-post. Ook broer Jan Smit reageerde super enthousiast op het nieuws. Maar op de vraag of het broer-zus duo ook tips en ervaring rond ouderschap uitdelen reageerde Monique met een harde nee. Monique en Jan hebben namelijk verre van een warme relatie en zien elkaars gezinnen ook zelden: “We komen niet vaak bij elkaar over de vloer, nee.”, aldus Monique in een interview met RTL Boulevard. Monique vertelde dat Jan besloot haar ruim twee jaar te negeren. “Dik twee jaar heeft hij me niet aangekeken en niet tegen me gepraat. Helemaal niets”. Nou, dan snap je ook wel dat er geen hechte familiebanden bestaan tussen de twee.

Fans van Monique Smit reageren enthousiast op Instagram post

Gelukkig zijn de volgers van Monique Smit altijd razend enthousiast. De blonde presentatrice kan geen post op Instagram zetten zonder dat fans haar overladen met reacties. Ook op haar recente post heeft de Volendamse honderden felicitaties en enthousiaste reacties ontvangen. “Een dubbele felicitatie gewenst natuurlijk voor je verjaardag en je uitbreiding in jullie gezin”, post één liefdevolle fan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!