Foto: Monique Smit laat haar nieuwe lijf zien in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monique Smit staat bekend als blonde bombshell die ook nog eens kan presenteren, acteren en zingen. Nu verwent ze fans met intieme kijkjes in haar privé leven.

In deze gewaagde outfit viert Monique Smit feest

Het nieuws was niet te missen: Monique Smit, zus van Jan Smit en geliefd presentatrice en zangeres, is zwanger van haar derde kindje. Ze deelde het heugelijke nieuwtje op Instagram. Haar fans volgen haar nieuwste zwangerschap op de voet. En wij snappen het wel. De bloedmooie blondine zoekt namelijk het warme weer op en verwent haar volgers met diverse shots in badkleding. In een recente Instagram post viert Monique haar verjaardag, pasen én haar zwangerschap tegelijk in een gewaagde outfit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta)

Monique Smit laat haar nieuwe lijf zien in panterprint

“Hoofdstuk 34!” post Monique Smit op haar Instagram. De jarige jet heeft veel te vieren de laatste tijd. Niet alleen lijkt ze enorme zin in haar nieuwste levensjaar te hebben, ook de zwangerschap van haar derde kindje wordt uitgebreid gevierd. Op Instagram postte ze een onthullende foto naast het zwembad, waar ze haar prachtige lijf tentoonstelt. Haar zwangerschap lijkt Monique goed te doen. Met een grote glimlach kijkt ze naar beneden en met beide handen houdt ze haar buik vast. Haar outfit laat ook weinig aan de verbeelding over. Fans op Instagram speculeren dat Monique momenteel met het gezin in Turkije zit en hoewel het Nederlandse weer eindelijk ook op de beterende hand is, loopt Turkije toch wat voor op het aantal zonuren. Monique maakt daar ook goed gebruik van en postte al meerdere foto’s in onthullende badkleding. Ook in deze post showt de 34-jarige Volendamse haar prachtige lijf in strakke panterprint. In diep uitgesneden badkleding zit de blonde presentatrice in kleermakerszit en showt strakke bruine armen en wilde blonde haren. Monique lijkt dolgelukkig. En of het nou haar verjaardag is, het heerlijke weer of de heugelijke zwangerschap, wij zijn ook dolblij voor haar. En met de foto’s natuurlijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta)

Heeft Monique Smit nog contact met broer Jan Smit?

Monique Smit vertelde in een interview met RTL Boulevard dat ze het goede nieuws het liefst nog iets langer geheim had gehouden. Maar na ruim drie maanden kon ze haar ronde buik niet meer verborgen houden. Zo heeft ze op Instagram het nieuws bekend gemaakt in een liefdevolle Instagram-post. Ook broer Jan Smit reageerde super enthousiast op het nieuws. Maar op de vraag of het broer-zus duo ook tips en ervaring rond ouderschap uitdelen reageerde Monique met een harde nee. Monique en Jan hebben namelijk verre van een warme relatie en zien elkaars gezinnen ook zelden: “We komen niet vaak bij elkaar over de vloer, nee.”, aldus Monique in een interview met RTL Boulevard. Monique vertelde dat Jan besloot haar ruim twee jaar te negeren. “Dik twee jaar heeft hij me niet aangekeken en niet tegen me gepraat. Helemaal niets”. Nou, dan snap je ook wel dat er geen hechte familiebanden bestaan tussen de twee.

Fans van Monique Smit reageren enthousiast op Instagram post

Gelukkig zijn de volgers van Monique Smit altijd razend enthousiast. De blonde presentatrice kan geen post op Instagram zetten zonder dat fans haar overladen met reacties. Ook op haar recente post heeft de Volendamse honderden felicitaties en enthousiaste reacties ontvangen. “Een dubbele felicitatie gewenst natuurlijk voor je verjaardag en je uitbreiding in jullie gezin”, post één liefdevolle fan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...