Foto: Monica Geuze schijnt op perfecte plek dwars door haar jurkje heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze heeft een jurkje aangetrokken die wel heel verleidelijk is. Hij schijnt namelijk op bepaalde plekken enorm door.

Aantrekkelijke influencer Monica Geuze pronkt met doorschijnend jurkje

Monica Geuze houdt er wel van om af en toe in de meest spannende pakjes te verschijnen. Daar krijgt de knappe influencer nou echt een kick van. In haar nieuwste jurkje weet ze pas echt goed te verleiden. Dat jurkje schijnt namelijk op bepaalde cruciale plekken door, waardoor je bij Monica kan zien hoe ze er daar onder het jurkje uit ziet. Daardoor krijg je veel mee van het aantrekkelijke lichaam van de influencer. En dat is natuurlijk een feestje om naar te mogen kijken. Van haar strakke lijf, tot haar prachtige vrouwelijke vormen, alles aan het lichaam van Monica Geuze lijkt perfect te kloppen. Met een foto als deze is het dus niet heel moeilijk om indruk te maken, dat gebeurt namelijk bijna vanzelf.

Lees ook: Foto: Monica Geuze past na verkleining wél in deze schitterende bovenstukjes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze)

Monica Geuze geeft goed zicht op grote troeven in doorschijnende jurk

Met het doorschijnende jurkje krijg je ook goed zich op de grote troeven van Monica Geuze. Die zitten namelijk voor een deel in het doorschijnende gebied van het jurkje. Je krijgt precies een deel inkijk mee waardoor je extra kan genieten van de troeven van deze prachtige dame. Die staan op het plaatje zo goed in beeld, dat ze moeilijk te missen zijn. Met haar goedgevormde troeven weet Monica elke man in Nederland toch weer een klein beetje verliefd te maken. Ze zitten namelijk allemaal te watertanden bij het zien van dit soort prachtige plaatjes. Monica staat misschien wel in de warme zon, maar het heetste aan de foto is ze toch echt zelf. En dat zullen vele mannen in Nederland ook vinden.

Monica Geuze kijkt je zwoel aan in haar spannende zwemkleding

De absolute koningin van de zwoele foto’s blijft toch echt Monica Geuze. Deze knappe dame weet precies hoe ze moet verleiden en welke kleding ze daarvoor aan moet trekken. Ze heeft zich nu weer gehuld in een ontzettend fijn zwempakje. Dat pakje zorgt er natuurlijk voor at haar lichaam er ontzettend mooi uit ziet, maar dat is niet het eerste wat opvalt aan de hete foto. Nee, het eerste wat je ziet aan het hete plaatje is absoluut de zwoele blik van de knappe influencer. Die valt namelijk meteen op, omdat ze rechtstreeks de camera in kijkt. het is net alsof Monica je persoonlijk aankijkt op dit kiekje. En met haar zwoele blik weet ze menig man helemaal in te palmen. Ze is een kei in de kunst van het verleiden en past haar talenten graag toe tijdens het maken van een spannende foto. Haar volgers vinden dat natuurlijk alleen maar fijn, al smelten ze wel een beetje weg na het zien van dit spannende plaatje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.