Foto: Monica Geuze op toilet betrapt tijdens dampend onderonsje met ‘nieuwe vriend’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wow! Monica Geuze is met een andere BN’er betrapt op een toilet. Daar moet je natuurlijk meer van horen!

Monica Geuze aan het daten met Rijk Hofman

Er gaan weer geruchten in bekend Nederland en als er iemand is die al die geruchten kan uitzoeken dan is dat wel Yvonne Coldeweijer. De blonde koningin van de Nederlandse roddels heeft dan ook weer een scoop klaarliggen waar je van gaat smullen. Zo zou Monica Geuze al even aan het daten zijn met Rijk Hofman. Er is nu bewijs dat laat zien dat de beide BN’ers het heel gezellig hebben met elkaar.

Lees ook: Volgers Romy Monteiro vermoeden cosmetische ingreep vanwege deze foto’s

Monica Geuze en Rijk Hofman zijn samen betrapt

De knappe presentatrice is betrapt met de presentator en YouTuber. Dat laat een bron weten aan Yvonne Coldeweijer. Het incident gebeurde tijdens de verjaardag van Monica in Amsterdam. Daar had ze met vrienden afgesproken om het even gezellig te hebben. Maar de avond werd net iets gezelliger dan eigenlijk de bedoeling was. In de wc van het café waar Monica haar verjaardag vierde, hadden zij en Rijk het toch wel heel erg gezellig met elkaar. Maar het verhaal stopt daar echter niet.

De relatie is al langer aan de gang

Al eerder maakte Yvonne Coldeweijer bekend dat het stel zoenend zou zijn gezien in de club. De twee proberen hun relatie een beetje geheim te houden voor alle roddelpers van het land, maar Yvonne is natuurlijk niet zomaar om de tuin geleid en moest en zou de waarheid naar boven halen. Dat deed ze dan uiteindelijk ook en de blondine onthulde dat Monica Geuze en Rijk Hofman, zoenend waren aangetroffen. Bij Social Club in Amsterdam waren de beide vrijgezelle en knappe BN’ers aan het genieten van een avondje uit, toen ze plotseling aan het genieten waren van elkaar.

Monica Geuze en Rijk Hofman nu dus op toilet

Nadat de dansvloer niet privé genoeg bleek, zochten Rijk en Monica een rustiger plekje om hun zoensessie af te maken. En dat is ook wel te begrijpen. Misschien hadden ze niet een toilet moeten kiezen. Aangezien daar om de haverklap mensen naar binnen en naar buiten lopen is het ook niet de meest makkelijke en rustige plek om plezier te hebben. Maar Rijk en Monica wilden duidelijk elkaar zo snel mogelijk hebben en dus werd het een enkeltje naar het toilet. De roddels hebben ze daar helaas niet mee voorkomen.

Stoppen met vloggen houdt roddels niet tegen

Monica Geuze heeft besloten om te stoppen met het filmen van haar dagelijks leven. Mensen moeten dus iets dieper graven als ze het laatste nieuws rondom de prachtige dame willen weten. De presentatrice van De Bachelorette en Temptation Island: Love or Leave heeft er zelf niet zo veel zin in als haar liefdesleven op straat komt te liggen. Maar ondanks al haar moeite om haar nieuwe liefde buiten de media te houden, is dat niet helemaal gelukt deze keer. Maar ach, Monica is gelukkig wel wat gewend als het om publiciteit gaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...