Foto: Model Vivian Hoorn laat haar fabelachtige rondingen zien in strak zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het prachtige model Vivian Hoorn heeft een plaatje online gezet waar al haar volgers natuurlijk weer onmiskenbaar van zullen smullen.

Vivian Hoorn heeft een paar prachtige rondingen

Het knappe model heeft een heerlijk nieuw jurkje gekocht. En de beste manier om die aan de wereld te presenteren is om een reeks prachtige foto’s te maken met dat strakke jurkje. En natuurlijk zien de foto’s er geweldig uit. De prachtige brunette weet echt wel wat  ze moet dragen om ervoor te zorgen dat haar het beste op beeld staat. Want Vivian heeft een paar prachtige rondingen op haar lijf zitten. En die komen natuurlijk het beste uit de verf in een jurkje dat zo strak zit dat je wel alles goed moet zien. haar fabelachtige rondingen weten de aandacht van haar volgers volledig te grijpen en vast te houden. Dat maakt natuurlijk wel dat de plaatjes van de knappe brunette erg goed scoren op Instagram.

Lees ook: Foto: Heerlijk model Vivian Hoorn kleedt zich om voor de camera
Vivian Hoorn weet welke foto het beste is

Veel van haar volgers vragen zich na het zien van deze spannende plaatjes toch wel af welk van de foto’s van de knappe brunette het allermooiste is. Daar wordt in de opmerkingen onder de foto erg over gesproken. Maar Vivian heeft de keuze allang gemaakt. Ze deelt zelf de foto die ze het mooiste vindt nog een keer apart in een post. Op die manier voorkomt het aantrekkelijke model een hoop discussies. Voorop staat natuurlijk nog steeds dat de prachtige vrouw er op de foto geweldig uit ziet. Het jurkje was absoluut een goede aanschaf. Vivian mag ook wel vaker in dit jurkje op de foto. Het zou zonde zijn om het te kopen en er da vervolgens niks mee te doen. Dus hopelijk zie je het strakke stukje kleding nog veel vaker terugkomen.

Lees ook: Foto: Vivian Hoorn laat jurkje van haar achterste afglijden
De prachtige kadetjes van Vivian Hoorn

Als er een dame is die wel hele mooie kadetjes bij zich draagt, dan is het wel model Vivian Hoorn. Misschien dat het jurkje ook wel een hoop helpt, maar de verleidelijke brunette heeft van zichzelf ook gewoon een zeer aantrekkelijk . Dat merk je wel als je kijkt naar het plaatjes dat ze zelf nog een keer met haar volgers deelt. De verleidelijke dame vindt dit haar beste kant. En kan je haar ongelijk geven? Want de foto is zo prachtige dat je bijna de ogen uit je bol kijkt. Ook de blik die Vivian werpt richting de camera is natuurlijk zeer verleidelijk. Met haar prachtige kiekje weet ze in ieder geval bij veel mannen een bijzondere snaar te raken. Die zijn gelijk helemaal verliefd na het zien van dit heerlijke plaatje. Dat is natuurlijk een ongelooflijk groot compliment voor de knappe brunette. Ze gaat daarom ook heerlijk door met het plaatsen van allerlei foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'