Foto: Model Sanne Vloet geniet in luchtig topje van festival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sanne Vloet is ons favoriete runway en ondergoed model. Deze foto’s bewijzen opnieuw waarom Sanne zo heerlijk is om naar te kijken. 

Je kan niet meer om internationaal topmodel Sanne Vloet heen: ze verblindt op de Victoria Secret runways en verschijnt regelmatig in de nieuwste fotoshoots. Ook op Instagram is ze een naam om rekening mee te houden: ruim 815 duizend fans volgen haar account. En die loyaliteit, die moet beloond worden natuurlijk. En hoe doe je dat het beste als ondergoedmodel? Met half ontklede outfits natuurlijk.

Sanne Vloet in miniscule outfit op Coachella

Als ondergoed model ben je natuurlijk wel wat gewend, maar Sanne Vloet loopt er kennelijk ook buiten de runway maar half gekleed bij. Het bloedmooie model is namelijk op het mega populaire festival Coachella te vinden en past haar outfits daar zeker aan op het Californische weer. Wij snappen ook wel dat Sanne geen enkele gêne heeft om haar lijf te laten zien, want wauw. Helemaal strak afgetraind en verzorgd loopt het topmodel in de warme zon te pronken. Haar outfit laat ook niks aan de verbeelding over. In een piepklein topje en zowaar doorzichtig super strak rokje staat de bloedhete blondine op de foto, en wij zijn helemaal fan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanne Vloet (@sannevloet)

Sanne Vloet is nationale trots

Sanne Vloet is één van de mooiste modellen die de afgelopen jaren uit Nederland zijn gekomen en ook deze foto’s bewijzen weer waarom ze onze nationale trots zou moeten zijn. Zowaar verlegen kijkt de 28-jarige Friezin liefelijk naar de camera. Een brede glimlach maakt het bijna engelachtige plaatje compleet. In een latere foto heeft Sanne haar pit weer wat teruggevonden, want daar staat ze breed grijnzend met een kekke bril op te poseren. Sanne is de ideale combinatie, lijkt ons: beeldschoon en superstoer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanne Vloet (@sannevloet)

Is Sanne Vloet single?

Jammer maar helaas is Sanne Vloet niet meer op de markt. Ondanks dat deze foto’s ons allemaal ter plekke verliefd doen worden moeten we het met z’n allen op foto’s houden. Sanne heeft namelijk haar hart verkocht aan collega-model Max Ando. Het stel heeft elkaar op een feestje in New York leren kennen en Max was er razendsnel bij. Dat de mannen aan de voeten liggen van het Friese model hebben wij ook alle begrip voor. Helaas is het toch officieel dat Sanne bezet is. In een intiem YouTube filmpje verteld Sanne hoe Max haar aan de haak geslagen heeft. Wie weet kunnen we er nog wat tips uit halen, aangezien het stel ruim vijf jaar later nog steeds gelukkig samen is. Maar hé, alles kan kapot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanne Vloet (@sannevloet)

Sanne Vloet deelt sportgeheimen op YouTube

Vrouwen willen haar zijn en mannen willen haar, punt: de geheimen van Sanne Vloet haar beeldschone uiterlijk worden duur verkocht. Grapje, je kan ze gewoon gratis vinden op Sannes’ razend populaire YouTube-kanaal. Hier verteld ze over haar leven, sportroutine en heerlijke recepten. Maar voor de niet-echt-keukenprinsen onder ons heeft Sanne ook een waslijst aan favoriete eettentjes buiten de deur. Zo verklapte de beeldschone blonde in een interview met Vogue dat ze een enorme sushi-fan is. Dus voor de doorzettende bewonderaars: wie weet wat er gebeurt als je met een bak sushi voor haar deur staat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...