Foto: Model Romee Strijd kleedt zich razendsnel om voor dit heerlijke kiekje op rode loper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model Romee Strijd steelt de show tijdens het Filmfestival van Cannes in twee prachtige outfits. De blondine kleed zich razendsnel om met deze schitterende foto’s als resultaat.

De tijd in het jaar is weer aangebroken voor het Filmfestival in Cannes. Elk jaar is het weer een groots opgezet evenement en alle bekende mensen van de wereld reizen af naar Frankrijk. Zo wil iedereen niks liever dan een prachtige outfit aantrekken en over de rode loper paraderen om zo door honderd fotografen vastgelegd te worden. Romee Strijd deed dat het beste.

Romee Strijd steelt de show in blauwe glitterjurk

Voor Romee Strijd is het Filmfestival in Cannes al jaren vaste koek. Zo schittert Romee al bijna op de loper sinds haar carrière is begonnen. Daarom besluit de blondine het weer grootst aan te pakken en een prachtige look te maken voor de avond. Het is te zien dat Romee een lange blauwe jurk aan heeft met allerlei glitters eroverheen. Op de close-up shots van Romee in de jurk is te zien dat het een soort diamantvormige stukjes zijn die reflecteren op licht. Hierdoor ziet de jurk er spectaculair uit bij Romee. Al is dat natuurlijk ook omdat Romee er op en top uitziet. Zo zijn Romee haar lange blonde haren in de krul gezet en perfect uitgeborsteld. Hierdoor heet Romee een gigantisch volle bos om mee te paraderen op de rode loper.

Romee Strijd steelt show in jurk

Romee Strijd pakt camera in met tweede rode loper outfit

Nadat Romee Strijd iedereen al volledig heeft doen verbazen met haar prachtige voorkomen tijdens de rode loper van het Filmfestival in Cannes, gaat ze voor ronde twee. De blondine laat er geen gras over groeien en doet een indrukwekkende poging om de look van de eerste avond in Frankrijk te verbeteren. Voor avond twee van het Filmfestival heeft Romee zich razendsnel moeten omkleden. Zo duurt het namelijk minstens een dag om je klaar te maken voor zo’n groot rode loper event. Gelukkig was dat het allemaal waard, want Romee ziet er tijdens de tweede avond wederom geweldig uit. Het model draagt een zwarte jurk met ruches aan de bovenkant en glitters aan de zijkant. Aan de onderkant heeft de jurk twee splits wat het een erg gewaagde keuze maakt van Romee. De blondine poseert alsof het haar tweede natuur is voor alle camera’s. Romee heeft haar blonde lokken wederom loshangen, maar ze heeft haar haren bovenop haar hoofd naar achter zitten.

Romee Strijd in tweede outfit film festival Cannes

Lees ook: Romee Strijd verwent volgers met foto van pikant inkijkje

Romee Strijd schudt billen los op fout nummer

Het is blijkbaar niet alleen maar serieus gedoe tijdens het Filmfestival in Cannes voor Romee Strijd. Zo deelt Iris Enthoven een TikTok waarop zijzelf, Romee Strijd en Pauline Leeuwen te zien zijn. De blondines zijn druk hun achterkant aan het schudden op het nummer Bunda van Bram Krikke & Pieter Valley. De dames gaan helemaal los, maar misschien komt door een paar glaasjes alcohol.

@irisenthoven De rest van de tiktoks deze avond laat ik lekker in drafts 🫣🤣 #bundaaaaa ♬ Bunda – Bram Krikke & Pieter Valley

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...