Foto: Model Romee Strijd begluurt zichzelf in bij privé zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model Romee Strijd heeft een mooie foto geplaatst waar haar volgers nog ontzettend lang van zullen smullen. 

Romee Strijd bekijkt haar eigen vormen

Model Romee Strijd weet wel hoe ze zichzelf moet presenteren. Als model doet ze namelijk niet anders. Ook nu is het weer raak met een nieuwe foto. De dame staat namelijk voor de spiegel en bekijkt zichzelf in al haar glorie. Natuurlijk maakt ze ook nog een foto voor haar volgers, zodat die mee kunnen genieten van hoe goed Romee er nu uit ziet. De prachtige dame weet al haar volgers helemaal te betoveren. Dat komt door haar heerlijke vormen, die er zo goed bijliggen. Het doet al haar volgers enorm watertanden.

Romee Strijd weet precies hoe ze moet verleiden

Deze dame weet exact hoe ze mensen moet verleiden. Dat doet Romee namelijk door een mix van kleding, de juiste poses en haar ontzettend leuke blik. Dit prachtige model wordt terecht door zoveel mensen genoemd als meest mooie vrouw van Nederland. Want met die prachtige vormen zijn elke foto’s die Romee maakt gelijk een knaller.

De heerlijke troeven van Romee Strijd

De meest opvallende feature van Romee Strijd, dat is haar indrukwekkende voorkant. Daar weet het model altijd wel indruk mee te maken. Romee kiest er dan ook voor om zoveel mogelijk outfits aan te trekken die de aandacht leggen op haar leggen. Wat voor foto Romee ook maakt, haar vormen trekken altijd volledig de aandacht. Het is dan ook extra fijn als Romee pakjes aantrekt waar ze nog eens beter in opvallen. Want zo maakt Romee namelijk al haar fans helemaal gelukkig. Met haar prachtige vormen weet dit aantrekkelijke model elke foto weer een beetje bijzonderder te maken.

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!