Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Verleidelijke Isadee Jansen laat goed haar vormen zien

Het aantrekkelijke model Isadee Jansen weet als geen ander wat het goed doet op een foto. Ze is ook enorm trots op haar lichaam, waar curves aan zitten die ongelooflijk verleidelijk eruit zien. Als het aan Isadee en haar fans lag, zagen meer vrouwen er uit als dit beeldschone model. En gelijk hebben ze, want de verleidelijke blonde ziet er natuurlijk ook gewoon enorm goed uit. Met haar fantastische uiterlijk weet Isadee haar volgers keer op keer te imponeren. En wat daar natuurlijk bij helpt zijn de goed gevormde rondingen van haar lichaam. Isadee is een vrouw als geen ander en in de foto’s die ze op haar Instagram zet, valt dat enorm op.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isadee Jansen (@isadeejansen)

Isadee Jansen poseert graag in haar zwemkleding

De aantrekkelijke blondine is absoluut niet preuts te noemen. Ze is van mening dat iedereen mag zien hoe ze er onder haar verleidelijke kleding uit ziet. En dat lichaam is een partij mooi, dat kan je simpelweg niet negeren. Isadee is wel van mening dat de beste manier om haar lichaam te laten zien in een verleidelijk badpak is. En daar heeft de blondine natuurlijk gewoon gelijk in. Daarom staat haar Instagram pagina ook vol met foto’s van de knappe dame in haar zwemkleding. Bijvoorbeeld op deze foto, waarbij de knappe vormen van Isadee nog net niet uit haar topje springen. Het kledingstuk wordt het wel moeilijk gemaakt, maar het houdt stug vol. En dat is natuurlijk best bewonderingswaardig met de flinke ‘dames’ van Isadee.

Ook benieuwd wat Isadee Jansen onder haar kleding draagt?

Natuurlijk zijn de verleidelijke badpakjes niet het enige wat Isadee laat zien op haar Instagram pagina. Ook de kleding die ze onder haar kleding draagt is zeer populair. Neem bijvoorbeeld deze verleidelijke body die ze draagt op een verleidelijk filmpje. De knappe blondine vindt het helemaal niet zo erg dat al haar volgers mee kunnen genieten van het spannende pakje. In tegendeel, ze wil juist zoveel mogelijk mensen een beetje vrolijk maken met haar prachtige uiterlijk en intieme outfits. En dat doet ze echt heel erg goed.

Ook casual Isadee Jansen is een prachtige verschijning

Niet alleen in haar spannende pakjes is Isadee Jansen een knappe meid. Ook in haar meer casual kleding mag de blondine er gewoon prima wezen. Kijk maar naar het pakje wat ze aanheeft op de foto hieronder. Daar draagt Isadee een zwarte broek met bijpassend topje. En hoewel ze misschien iets minder spannend zijn dan de outfits hierboven, dat geven we toe, is het natuurlijk niet verkeerd om naar te mogen kijken. Isadee weet met haar pakjes en foto’s ongelooflijk veel mensen blij te maken. En alleen daarvoor doet Isadee het al. Daar krijgt ze een kick van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isadee Jansen (@isadeejansen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!