Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Verleidelijke Isadee Jansen laat goed haar vormen zien

Het aantrekkelijke model Isadee Jansen weet als geen ander wat het goed doet op een foto. Ze is ook enorm trots op haar , waar curves aan zitten die ongelooflijk verleidelijk eruit zien. Als het aan Isadee en haar fans lag, zagen meer vrouwen er uit als dit beeldschone model. En gelijk hebben ze, want de verleidelijke blonde ziet er natuurlijk ook gewoon enorm goed uit. Met haar fantastische uiterlijk weet Isadee haar volgers keer op keer te imponeren. En wat daar natuurlijk bij helpt zijn de goed gevormde rondingen van haar . Isadee is een vrouw als geen ander en in de foto’s die ze op haar Instagram zet, valt dat enorm op.
Isadee Jansen poseert graag in haar zwemkleding

De aantrekkelijke blondine is absoluut niet preuts te noemen. Ze is van mening dat iedereen mag zien hoe ze er onder haar verleidelijke kleding uit ziet. En dat is een partij mooi, dat kan je simpelweg niet negeren. Isadee is wel van mening dat de beste manier om haar te laten zien in een verleidelijk badpak is. En daar heeft de blondine natuurlijk gewoon gelijk in. Daarom staat haar Instagram pagina ook vol met foto’s van de knappe dame in haar zwemkleding. Bijvoorbeeld op deze foto, waarbij de knappe vormen van Isadee nog net niet uit haar topje springen. Het kledingstuk wordt het wel moeilijk gemaakt, maar het houdt stug vol. En dat is natuurlijk best bewonderingswaardig met de flinke ‘dames’ van Isadee.

Ook benieuwd wat Isadee Jansen onder haar kleding draagt?

Natuurlijk zijn de verleidelijke badpakjes niet het enige wat Isadee laat zien op haar Instagram pagina. Ook de kleding die ze onder haar kleding draagt is zeer populair. Neem bijvoorbeeld deze verleidelijke body die ze draagt op een verleidelijk filmpje. De knappe blondine vindt het helemaal niet zo erg dat al haar volgers mee kunnen genieten van het spannende pakje. In tegendeel, ze wil juist zoveel mogelijk mensen een beetje vrolijk maken met haar prachtige uiterlijk en outfits. En dat doet ze echt heel erg goed.

Ook casual Isadee Jansen is een prachtige verschijning

Niet alleen in haar spannende pakjes is Isadee Jansen een knappe meid. Ook in haar meer casual kleding mag de blondine er gewoon prima wezen. Kijk maar naar het pakje wat ze aanheeft op de foto hieronder. Daar draagt Isadee een zwarte broek met bijpassend topje. En hoewel ze misschien iets minder spannend zijn dan de outfits hierboven, dat geven we toe, is het natuurlijk niet verkeerd om naar te mogen kijken. Isadee weet met haar pakjes en foto’s ongelooflijk veel mensen blij te maken. En alleen daarvoor doet Isadee het al. Daar krijgt ze een kick van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Özkan Akyol was een betere Judas geweest dan rapper Keizer in The Passion: “Echt geen ballen”

Rapper Keizer was een goede Judas tijdens The Passion, maar 'verrader' Özcan Akyol was hoogstwaarschijnlijk nog een betere keuze geweest voor de rol. 

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...