Foto: Minimaal bedekte Anna Nooshin straalt in het zonnetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De verleidelijke influencer Anna Nooshin heeft een nieuwe foto online gezet en die is nogal verleidelijk te noemen. Maar haar nieuwe filmpje is ook niet mis. 

Anne Nooshin heeft de tijd van haar leven met verleidelijke beelden

De knappe brunette heeft het duidelijk naar haar zin de laatste tijd. Ze doet wat ze wil en maakt daarbij de meest verleidelijke kiekjes om haar volgers een beetje tevreden te houden. En dat gaat eigenlijk best wel heel erg goed. Kijk maar naar het prachtige plaatje wat Anna heeft geplaatst. De knappe influencer ziet er in het stralende zonnetje erg goed uit. Maar scroll vooral ook even verder voor de verleidelijke video van Anna in haar . Die wil je niet missen!

Lees ook: Foto: Anna Nooshin knalt aan alle kanten uit haar topje

Het zwarte pakje van Anna Nooshin is zeker de moeite waard

Anna Nooshin loopt de hele dag rond in een ontzettend klein en verleidelijk zwart pakje. En dat ziet er natuurlijk ongelooflijk goed uit. In het warme weer bij Anna is dat ook een erg goed idee, korte kleding dragen. Maar het is nog wel een wonder dat er geen mannen flauw zijn gevallen van te lang kijken naar deze knappe dame. Want het wordt met dit soort pakjes wel een soort van een risico om naar Anna Nooshin te kijken.

Anna Nooshin in zeer kleine

Natuurlijk ziet Anna er in haar zwarte pakje ontzettend verleidelijk uit, maar in haar kleine badpakje overtreft de influencer zichzelf toch maar weer. Anna postte een vurige video en daarin knalt ze nog net niet uit haar kleding. Ze poseert in allerlei verleidelijke poses om zo het beste resultaat te krijgen. Anna postte de video op haar Instagram stories, dus je moest er snel bij zijn. Maar we hebben hem hieronder voor je neergezet, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Het setje dat de knappe influencer aan heeft op deze video laat echt niks aan de verbeelding over. Als je deze foto zo ziet, dan zie je duidelijk hoe erg Anna heeft gewerkt aan haar . Ze ziet er namelijk beeldschoon uit.

Anna Nooshin maakt overal ter wereld spannende selfies

Als je influencer bent, dan heb je een bijzonder leventje. Je moet overal waar je bent leuke foto’s van jezelf maken om je volgers een beetje tevreden te houden. Ook zijn er genoeg mensen die vragen of ze met je op de foto willen. En hoewel dat misschien een beetje hectisch kan zijn, is Anna Nooshin er inmiddels wel erg aan gewend. Ze vindt het ook helemaal niet erg om even een leuke foto te maken voor haar volgers. Van over de hele wereld, op elke mooie locatie waar Anna komt, heeft ze wel een camera klaar staan om een leuke foto van haar te maken. Zo weet Anna plezier en werk prima te combineren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.