Foto: Miljuschka Witzenhausen zet tanden in sappige bal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De altijd hongerige Miljuschka Witzenhausen is een echte vleeseter als het moet. Deze keer kreeg ze een flinke bal voor haar kiezen!

Miljuschka Witzenhausen hapt flink toe. Haar nieuwste uitvinding deelt ze online en deze is op z’n minst enorm te noemen. Met de nodige moeite lijkt Miljuschka deze ongezonde, maar wel typische Hollandse snack te verorberen.

Miljuschka Witzenhausen maakt en eet ballen

Veel van haar gerechten staan in Miljuschka Magazine. Dat blad komt echter maar eens in de zoveel tijd uit. In de tussentijd zit Miljuschka natuurlijk bomvol ideeën voor allerlei spannende gerechten uit het buitenland en binnenland. Dit keer dus een typisch Hollandse bal. Het recept is niet heel erg moeilijk en is naar eigen smaak (en mondgrootte) aan te passen. Miljuschka houdt van groots en uit haar handen komen dan ook enkel en alleen grote exemplaren tevoorschijn. Het recept wordt duidelijk op haar eigen website. Maar hiernaast laat ze ook gelijk zien hoe je zo’n mega bal eigenlijk naar binnen moet stoppen, nadat je het gemaakt hebt.

Niet stikken

De vrolijke en blijkbaar erg hongerige Miljuschka helpt haar fans niet alleen bij het prepareren van de ballen. Ze laat met een duidelijke foto zien hoe je de ronde objecten moet verslinden. Dit doe je zonder mes, kunnen we opmaken uit de foto. Je duwt de bal niet in een keer naar binnen, maar in plaats daarvan neem te kleine hapjes ervan. Dit zorgt ervoor dat je niet stikt en je kan zo langer genieten.

Miljuschka houdt het (deels) netjes

De 36-jarige tv-kok  schaamt zich daadwerkelijk nergens voor. Zelfs in haar onderschrift laat ze weten niet te geven om wat mensen van de bal vinden en zegt ze iedereen op een gepaste manier “tot ziens” of in de culinaire taal “de ballen”. Hoe ver ze is gekomen met de ballen en met wie ze die allemaal graag deelt is niet op te maken uit de post. Zoals altijd draait het om het gerecht. En in dit geval een beetje om de tv-persoonlijkheid zelf. Of we deze ronde samen met haar op tv gaan zien, bijvoorbeeld bij RTL, dat lijkt ons toch wat minder waarschijnlijk trouwens. Dat past namelijk niet helemaal bij haar imago en gezond uitspraken.

Gezondheidsguru heeft een cheatday verdiend

Ondanks dat de bal goed smaakt en er ook goed uitziet heeft Miljuschka geen haast en eet ze rustig dit exemplaar beetje voor beetje op. Ze moet natuurlijk ook nog gewoon als slanke verschijning in het  programma Obese op RTL 5 verschijnen, en bij RTL Boulevard. Hier staat ze juist goed bekend om. Haar slanke postuur en wijze raad. Jezelf belonen met af en toe iets lekkers en gezonds is de health-expert blijkbaar ook niet vies van. Deze versie, zegt ze in haar post, is ook wel wat gezonder dan die je haalt bij de snackbar gelukkig. Zoals altijd kan je door haar recepten ongegeneerd genieten. En mocht je je toch schuldig voelen. Dan kan je altijd een van haar andere posts bekijken. De altijd inspiratievolle chef lijkt maar niet op te kunnen houden met koken en posten gelukkig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!