Foto: Miljuschka Witzenhausen stopt voorwerp tussen haar twee ‘vriendinnen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knapste chef van Nederland Miljuschka Witzenhausen maakt volop gebruik van haar schoonheid om volgers te verleiden voor haar magazine! 

Je likt je vingers af bij de nieuwe foto’s van Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen heeft zich precies hetzelfde gekleed als klein speelgoed poppetje. Ze zijn helemaal gekleed als typisch vrouwelijk icoon uit Frankrijk! Miljuschka draagt een Franse baret, een strak gestrikt rood schaaltje om haar nek, zwart-wit gestreept shirt en een zeer strakke zwarte rok. In onderstaande foto zie je hoe goed het Miljuschka is gelukt om er exact hetzelfde uit te zien als het Franse icoon! Er is wel één ding wat Miljuschka anders doet. Ze neemt een hele verleidelijke pose aan, en met maakt een kus gebaar met haar mooie rode lippen! Het kooktalent heeft namelijk een nieuw kookmagazine uitgebracht dat grotendeels in het teken staat van haar favorieten Franse gerechten.

Miljuschka doet pop tussen haar ‘grote vriendinnen’

Op de tweede foto van haar Instagram-post zien we iets heel vreemds. Miljuschka laat een foto maken waar ze het Franse icoon tussen haar ‘grote vriendinnen’ stopt. Waarom ze precies die plek heeft gekozen om het voorwerp te plaatsen kunnen we wel beantwoorden. Ten eerste is het een hele centrale en open plek. En ten tweede maakt ze hier veel mannen warm mee, dat weer de verkoop van haar kookmagazine stimuleert. Dus we kunnen stellen dat de Miljuschka exact weet waarmee ze bezig is, en hoe ze dat het beste kan aanpakken. Als je een kijkje neemt op het Instagram-profiel van Miljuschka, dan zal je opvallen dat behalve haar leuke en grappige video’s, de knappe brunette ook een aantal foto’s plaatst. Meestal zijn dit foto’s van shoots die Miljuschka heeft gedaan, waar ze vaak in haar onderkleding poseert. Maar nu heeft ze even een andere outfit aangetrokken, en dit staat haar fantastisch!

Miljuschka Magazine No.7 is live!

In Miljuschka’s 7e uitgebrachte magazine vertelt het knappe kooktalent van alles over heerlijk eten. Zo staan er meer dan 45 overheerlijke recepten in. De perfecte Parisienne look voor elk figuur. En als er iemand iets over een perfect figuur kan zeggen, dan is het wel Miljuschka. Ook staan er leuke verhalen in van de mensen in de omgeving van Miljuschka en een super leuke column. Maar waar het natuurlijk echt om te doen is, dat zijn de nieuwe foto’s van de knappe brunette. Die kan je weer goed bewonderen.

Miljuschka kan goedbedoelde reacties slecht hebben

Wat er nog wel eens gebeurd is dat Miljuschka van haar volgers tips binnen krijgt om wat meer kilootjes te verliezen. Soms is datniet zo erg, want Miljuschka accepteert natuurlijk graag goedbedoelde hulp. Naar wordt het als Miljuschka door haar volgers een beetje wordt beledigd. Zo lijken haar volgers met hun goedbedoelde tips te willen zeggen dat Miljuschka moet afvallen. En dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Want laten we eerlijk zijn, Miljuschka is perfect zoals ze is. Daar hoeven echt geen kilo’s vanaf. De knappe brunette is juist zo leuk omdat ze niet is zoals de rest.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!