Foto: Miljuschka Witzenhausen stikt bijna in kerstverlichting

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kerst is voor iedereen een drukke periode, maar Miljuschka Witzenhausen zit al helemaal in de knoop: letterlijk én figuurlijk. De TV-kokkin worstelt nog vlak voor de feestdagen

Met kerst is het belangrijk dat er een heerlijke maaltijd op tafel gezet wordt. Daar weet

Miljuschka Witzenhausen raakt verstrikt in kerstversiering

Wat een drama voor de bekende presentatrice. Miljuschka komt altijd met erg originele ideeën voor haar Instagram berichten. Ook voor kerst wilde ze blijkbaar weer uitpakken, want de nieuwe foto, die hierboven te zien is, ziet er weer feestelijk uit. Het werd haar dus blijkbaar echt allemaal iets te veel, want onder de foto staat “Bevangen door de kerst”. Zo ziet het er ook uit, want Miljuschka is helemaal verstrikt in alle kerstversieringen. Twee soorten kerstlampjes en twee verschillende slingers voor in de kerstboom hebben ervoor gezorgd dat het model door kerst bevangen is geraakt. Gelukkig kan ze er nog wel om lachen.

Lees ook: Foto: Miljuschka Witzenhausen beklimt gevaarlijke trap met hoge hakjes

Kerst is Mijuschka’s tijd om te shinen!

Miljuschka Witzenhausen is een geweldige TV-kokkin en houdt daarom extra veel van kerst. Elk jaar maakt ze een nieuwe magazine vol met recepten voor de kerstdagen. Miljuschka pakt dan ook elk jaar weer flink uit. Voor deze kerst heeft ze weer heerlijke gerechten in haar magazine staan. Dat Witzenhausen zichzelf én haar kerstmagazine ook volop promoot op Instagram is logisch. Dat doet ze dus onder andere met dit soort verrassende foto’s. Het is een feestelijke periode voor de TV-chef, maar ook een hele stressvolle periode. Dat maakt Miljuschka in de video hieronder wel duidelijk. Het bij elkaar rapen van de perfecte ingrediënten kost haar veel stress, maar gelukkig kan ze er op Instagram grapjes over maken. Toch hopen we dat ze niet zo veel stress heeft als op de video hieronder, want hartproblemen wil je er op kerst niet nog bij hebben…

Miljuschka is goede kerstchef én geweldige kerstvrouw

Dat Miljuschka met kerst heerlijk kookt is nu al duidelijk genoeg, maar wist je dat ze nóg meer rollen kan vervullen tijdens de feestdagen. Op de foto hieronder poseert de TV-chef als kerstvrouw. Dat ziet er natuurlijk feestelijk uit! Toch zouden we Miljuschka liever als pakketje onder de boom liggen in plaats van dat ze de pakketjes rondbrengt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!