Foto: Miljuschka Witzenhausen laat volgers genieten van oud kiekje in speels pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sommige foto’s zouden nooit vergeten mogen worden. En deze onthullende plaatjes van Nederlands model Miljuschka Witzenhausen vallen daar zeker onder.

Miljuschka Witzenhausen heeft het allemaal: een beeldschone glimlach, een fantastisch lijf, én nog eens onverslaanbaar kooktalent. Ondanks dat we haar momenteel vaker in 24Kitchen dan de fashion-magazines zien is Miljuschka zeker niet top-model af. Met dit heerlijke throwback plaatje van haar topmodellendagen bewijst de beeldschone brunette maar weer dat ze als model toch echt niet te vergeten is.

Miljuschka Witzenhausen in piepklein leren pakje op de foto

Oud-model en tv-kok Miljuschka Witzenhausen is er één voor de tijden. Ondanks dat de dagen dat ze regelmatig in onthullende outfits en schandalige poses op de cover van nationale magazines te vinden is onderhand voorbij zijn, bewijst de bloedmooie brunette toch maar weer dat echte schoonheid niet vergaat. Miljuschka openbaart zichzelf regelmatig, zowel emotioneel als fysiek. Op haar Instagram postte het Amsterdamse model een bloedheet plaatje van haar gouden dagen. En allemachtig, wij snappen volkomen waarom Miljuschka als één van de mooiste vrouwen van ons land gezien wordt.

Miljuschka in leren corset

In de fotoshoot staat een jongere Miljuschka zowaar volledig ontkleed op de cover. Een piepklein leren corset laat absoluut niets aan de verbeelding over en is zó strak dat haar rondingen echt niet te missen zijn. Ook het miniscule broekje staat ook fantastisch op haar strakke lijf en scherpe kijkers zullen ook de onsubtiele hint zien dat Miljuschka van achteren ook bewonderingswaardig is. Voeg daar opgemaakte zwarte ogen bij en volle lippen in een verleijdelijke kleine glimlach, en wauw. Wij zijn verkocht. Miljuschka is een bloedhete bad-. 

Miljuschka Witzenhausen danst in haar in (h)eerlijk filmpje

Miljuschka Witzenhausen ging de afgelopen tijd regelmatig viral met haar hashtag #eerlijkefoto’s. Haar doel was om jonge vrouwen ook wat echte, realistische plaatjes van vrouwelijke lichamen te geven. Wij zijn helemaal voor: wat achter-de-schermen foto’s van half-ontklede bloedhete vrouwen? Je hoort ons niet klagen. En de bedoeling erbij is natuurlijk prachtig meegenomen. Miljuschka ging heel social media af met haar foto in zwemkleding waarbij ze haar echte rondingen en rolletjes liet zien. Maar de 37-jarige Amsterdamse gooit zo af en toe ook een filmpje de wereld in. In een prachtig roze ondergoedsetje geeft de bloedmooie brunette zichzelf helemaal weer op social media. Je kan echt alles zien, en wij zijn helemaal voor. En dan met dat pittige dansje erbij en een zwoele knipoog… Wij zijn verkocht.

Miljuschka Witzenhausen noemt zichzelf superlekker

In een interview met Nouveau vertelde oud-model en celebrity-chef Miljuschka Witzenhausen over haar eigen mening over haar . En wij kunnen ons hier helemaal in vinden: “Sommige mensen noemen mij te dik, maar ik vind mezelf delicious.”, aldus de bloedhete brunette. En lekker is ze zeker, bewijst de Amsterdamse schoonheid regelmatig. De brunette charmeert ons dagelijks in nét zo lekkere kookprogramma’s en met haar aanstelijke persoonlijkheid snappen wij ook wel dat Miljuschka de feestjes niet wil missen. En daar zijn wij natuurlijk wel Nederlands in: liever iets te dik in de kist… toch?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!