Foto: Miljuschka Witzenhausen laat haar lijf volledig zien in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen heeft een heerlijk nieuwe plaatje online gezet en daar moet je simpelweg even van genieten. 

Prachtige chef-kok Miljuschka Witzenhausen verrast volgers met bijzonder plaatje

Miljuschka Witzenhausen weet iedereen onder haar volgers flink te verbazen met haar heerlijke foto’s. En dat komt natuurlijk niet als een verrassing. De aantrekkelijke brunette weet met haar goedgevormde haar fans toch wel erg tevreden te houden. En dat is zeer goed nieuws voor de volgers van deze knappe dame. Want hoewel ze toch wel meer dan eens kritiek krijgt op de foto’s die ze plaatst, heeft Miljuschka maling aan de mensen die vinden dat haar foto’s niet kunnen. Al helemaal, aangezien er ook zoveel mensen zijn die blij worden van Miljuschka haar bijzondere foto’s. En daarom blijft de knappe brunette leuke kiekjes van zichzelf posten, waaronder een plaatje in een zeer verleidelijke badpakje. De belachelijk mooie foto van de knappe brunette zie je hier!

Lees ook: Foto: Miljuschka Witzenhausen laat haar ‘vriendinnen’ bijna uit haar badjas vallen

Miljuschka Witzenhausen laat haar lijf volledig zien op prachtige foto

De ontzettend knappe brunette laat zichzelf van haar beste kant zien op de foto op haar Instagram. Op het plaatje heb je niks dat Miljuschka haar spannende verhult. Je hebt dus goed zicht op haar geweldige vormen. En die zijn toch een partij om van te genieten. De knappe dame weet met haar aantrekkelijke lijf haar volgers helemaal op hol te laten slaan. En dat is natuurlijk toch zeer bijzonder. Haar foto’s maken altijd veel los bij haar volgers, die de knappe dame altijd overladen met complimentjes over haar goed gevormde lijf. Van haar brede heupen, tot haar prachtige kadetjes en haar zeer verleidelijke troeven, alles aan het van Miljuschka is een feestje om naar te mogen kijken.

Lees ook: Half ontklede Miljuschka Witzenhausen krijgt bakken kritiek vanwege deze foto

Miljuschka geniet van hele gezonde, grote bloemkolen

De aantrekkelijke brunette houdt er wel van om af en toe een verleidelijke foto naar haar volgers te sturen. Tenminste, het gaat wat vaker dan af en toe. Want bijna elke foto op de feed van de knappe chef-kok is namelijk wel een kiekje van Miljuschka in een zeer verleidelijk pakje. Maar ze plaatst ook gerust foto’s waar ze haar kleding voor heeft thuis gelaten. Neem bijvoorbeeld dit prachtige plaatje. Miljuschka gaat daar gehuld in niets anders dan twee ontzettend grote bloemkolen, die ze houdt voor haar, nou ja, eigen bloemkolen. Het plaatje is erg ludiek en Miljuschka lijkt er erg van te hebben genoten van het schieten van het plaatje.

De fijne kiekjes van Miljuschka Witzenhausen

De prachtige brunette geniet enorm van het maken van mooie foto’s voor haar volgers. Dat merk je wel als je kijkt naar de heerlijke foto’s van deze verleidelijke vrouw. Met haar prachtige plaatjes weet de knappe brunette al haar volgers keer op keer te verbazen met haar ongelooflijk knappe . Dat zet ze dan ook weer zo op de foto, dat je er wel naar moet kijken. Zo houdt Miljuschka je helemaal in haar greep.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!