Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Miljuschka Witzenhausen showt haar

Hoewel Miljuschka online wel vaker foto’s plaatst van zichzelf in , is dit op televisie niet helemaal de bedoeling. Vooral omdat ze deze keer geen eronder had. Haar zwarte jurk met doorschijnende details vroeg om aandacht. Gelukkig hoefde ze tijdens het programma alleen maar te staan en te zitten. Ze mocht vertellen over eten, wat begrijpelijk is voor een TV-chef, maar hierbij werd ze erg enthousiast. Ze begon met haar handen te praten en toen werd het écht spannend met haar jurk. Gelukkig voor haar bleef alles binnen boord.

Miljuschka Witzenhausen deelt alles online

Online vind Miljuschka het leuk om grappige filmpjes te delen. Verder is ze ook veel bezig met Body Positivity. Dit gaat natuurlijk hand in hand met eten, waarvan ze ook veel foto’s plaatst. Body Positivity kwam voort uit het accepteren van zwaardere mensen, omdat zij minder te zien zijn in reclames en zich soms achtergesteld voelen. Hoewel Witzenhausen met haar programma veel met eten bezig is, is ze niet dik. Toch heeft ze wel een maatje meer dan de gemiddelde influencer, dus maakt ze veel reclame voor plus-size lingerie.
Miljuschka Witzenhausen vindt zichzelf heel druk

Naast op televisie bij RTL Boulevard verschijnen en koken heeft Miljuschka nog meer te doen. Ze is sowieso druk met het huishouden als moeder. Daarnaast werkt ze constant aan nieuwe recepten en heeft ze natuurlijk haar eigen kook show op 24 kitchen. Af en toe brengt ze ook nog een magazine uit en het kan niet anders dan dat er kookboeken aankomen. Haar meest bekende recepten zijn die voor verschillende cheesecakes, maar ze doet van alles. Dat is niet gek als je steeds nieuwe dingen moet presenteren. Ze post online ook over haar moestuin. Hier haalt ze ingrediënten uit die ze gebruikt bij haar recepten. Ze is ook erg bezig met welke producten ze gebruikt in haar recepten.

Momenteel is ze op vakantie in Frankrijk. Ze post veel foto’s vanuit Parijs. Daarbij laat ze twee typisch Franse dingen zien: eten en kleding. Ze gedraagt zich een beetje als Emily in Paris lijkt het, veel bijzondere outfits en lekker eten. Ze was in de stad voor aankomende magazine. Bij haar post hierover zegt ze dat ze alleen degene die besteld zijn drukt, dit is dus erg milieubewust, dat ligt in lijn met de zelfvoorzienende moestuin. In dit thema past ook dat ze met de trein naar de stad ging en dus niet voor de relatief korte reis ging vliegen. Daar worden veel bekende mensen de laatste tijd op afgerekend namelijk. Wel is het opvallend dat ze het zo overduidelijk doet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!