Foto: Mikky Kiemeney verklapt groot nieuws met goedgevuld topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong hebben ontzettend goed nieuws. De troeven van Mikky gaan namelijk groeien. 

De knappe Mikky Kiemeney viert feest

Je leest het goed, het van Mikky gaat een grote transformatie meemaken. Maar dat komt omdat de prachtige blondine en haar vriend Frenkie de Jong, een kindje verwachten. Dat nieuws kwam eindelijk naar buiten, al kon je het al een beetje zien aan de foto’s die Mikky de afgelopen tijd online zette. Maar het is in ieder geval ontzettend leuk nieuws voor het stel en natuurlijk voor de familie van beide. Voor de fans van Mikky is het ook erg fijn, aangezien de troeven van de prachtige blondine tijdens haar zwangerschap flink zullen groeien. Verwacht de komende tijd maar dat haar topje een stuk rijker gevuld is dan je gewend bent van de knappe dame. En dat is natuurlijk weer ontzettend fijn.

Lees ook: Mikky Kiemeney deelt privé-foto’s op zonvakantie met Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney viert de liefde op mooie vakantie

Natuurlijk weet de knappe blondine al een aantal weken dat ze zwanger is, maar ze wachtte tot het juiste moment om dit met haar volgers te delen. En dat moment lijkt te zijn aangebroken. Natuurlijk doet Mikky dat niet op een gebruikelijke manier, maar ze deelt een ontzettend leuke video met haar volgers om het nieuws kenbaar te maken. Die krijgen niet alleen het heugelijke nieuwtje mee, maar worden op die manier ook nog eens getrakteerd op een hele fijne video waar je het beste van Mikky kan zien. Mikky draagt in de video namelijk ongelooflijk leuke , waar haar, inmiddels al iets gegroeide, er weer perfect uitziet. De knappe blondine is in ieder geval niet vergeten hoe ze haar volgers gelukkig maakt.
Mikky Kiemeney deelt spannend geel stukje kleding

Natuurlijk is het nieuws van hun nieuwe kindje heel erg leuk en spannend, maar Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong zijn ook gewoon nog op vakantie. En dat betekent dat er ook gewoon wat te genieten moet zijn. En dat doen de twee dan ook enorm.Ze genieten van het warme strand en natuurlijk van elkaar. Dat laat zich vooral zien in de vele foto’s die het stelletje neemt. In die foto’s zitten ze vaak innig in elkaars omarming. Het meest opvallende fotootje is natuurlijk die waarin Mikky een wel heel erg spanned stukje draagt. Het gele topje dat de knappe blondine aan heeft, bedekt nauwelijks haar ongelooflijk mooie troeven. En die gaan de komende tijd natuurlijk alleen maar groeien.

Mikky Kiemeney vermaakt zich uitstekend

Ondanks haar zwangerschap n het feit dat ze dus voorlopig geen alcohol mag drinken, weet Mikky Kiemeney zich nog steeds uitstekend te vermaken. Dat bewijzen alle spannende fotos maar weer. Mikky is nog lang niet uitgefeest op vakantie, dus er zullen nog wel een hoop leuke kiekjes aankomen de komende tijd. Genoeg moois du om naar uit te kijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!