Foto: Mikky Kiemeney trekt zich helemaal suf in de sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney zit niet stil terwijl haar partner het voetbalveld domineert. Een plek waar ze haar passie voor fitness tot uiting brengt, is de sportschool.

Mikky Kiemeney werkt zich in het zweet

In een tijd waarin het belang van gezondheid en lichamelijke fitheid steeds meer wordt erkend, zien we een groeiende trend van jonge mensen die zich actief bezighouden met sport en fitness. De 25-jarige Mikky Kiemeney die niet alleen bekendheid geniet vanwege haar betrokkenheid bij voetbal, maar ook vanwege haar toewijding aan een gezonde levensstijl, is zoals vaker ook nu weer zwetend in de sportschool te zien. De sportschool is voor velen een plek van zwoegen en hard werken, zo is het ook voor Mikky Kiemeney, waar het een omgeving is waar ze haar energie en doorzettingsvermogen tot uiting brengt. In haar zoektocht naar fysieke fitheid heeft ze de sportschool omarmd als haar tweede thuis.

Mikky Kiemeney straalt vaker in sportoutfits

Mikky Kiemeney is natuurlijk bekend vanwege haar relatie met Frenkie de Jong en haar connectie met de voetbalwereld. Zo laat ze zich ook vaak zien in Spotify Camp Nou, het stadion van FC Barcelona. Dat is natuurlijk dé plek om haar vriend te supporten. Ze laat duidelijk merken aan al haar volgers op Instagram dat ze dat maar al te graag doet, getuige haar regelmatige posts waarop te zien is dat ze in het Spotify Camp Nou is. Of zoals op onderstaande post waar ze in Qatar te zien is, tijdens het WK van 2022. Vaak doet ze dat ook nog is in sportoutfits, waar haar sportiviteit andermaal naar voren komt! Mikky Kiemeney’s liefde voor voetbal is een bron van inspiratie voor jonge vrouwen en mannen die de sport omarmen. Haar betrokkenheid en toewijding weerspiegelen de kracht die voetbal heeft om de passies te voeden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney’s favorieten uit februari

Naast haar betrokkenheid bij voetbal en haar toewijding aan een gezonde levensstijl, is er nog een facet van het leven van Mikky Kiemeney dat niet onopgemerkt mag blijven: haar buitengewone interesse en flair voor mode. Met haar stijlvolle posts in de sociale media heeft Mikky zich onderscheiden als een ware trendsetter en fashionista. Met een scherp oog voor detail en een verfijnde smaak weet Mikky Kiemeney altijd te schitteren met haar unieke stijl. Of ze nu op de rode loper verschijnt, bij sociale evenementen aanwezig is of gewoon haar dagelijkse outfits samenstelt, ze weet als geen ander hoe ze met mode kan experimenteren en haar persoonlijkheid kan uitdrukken. Of het nu gaat om casual streetwear, chique avondkleding of gedurfde en trendy looks, ze weet altijd haar eigen draai te geven aan de nieuwste modetrends. Haar zelfverzekerdheid en moeiteloze uitstraling maken haar tot een inspiratiebron voor velen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Bijna tijd voor vakantie

Het FC Barcelona van Frenkie de Jong kroonde zich deze zondag 14 mei tot kampioen. Met de titel op zak kan het seizoen rustig uitgespeeld worden. Daarbij nadert het einde van het seizoen in een aantal weken en gloort de aanstaande vakantie ook al. We kunnen ons dus opmaken om in een aantal weken weer van die prachtige kiekjes van Mikky Kiemeney te mogen bewonderen.

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...