Foto: Mikky Kiemeney leidt Frenkie de Jong af met haar goddelijke lijf op strand in Qatar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney geniet van het prachtige weer in Qatar, en doet dat op het strand. Frenkie de Jong kan zich heel begrijpelijk eventjes niet goed focussen op het WK!

Mikky Kiemeney is in Qatar aanwezig om Frenkie de Jong aan te moedigen. Dit doet ze met een verschrikkelijk verleidelijk badpakje aan. Met haar goddelijke lijf loopt ze de koop op het strand in Qatar. Frenkie de Jong kan zich nauwelijks bedwingen!

Frenkie de Jong kan niet wachten om Mikky Kiemeney weer te bespringen

De hele voetbalwereld is bij elkaar gekomen voor het WK in Qatar. Zo heeft Frenkie de Jong ook zijn hele familie inclusief zijn verloofde laten overvliegen. Na elke wedstrijd hebben de spelers van het Nederlands elftal een middag samen met hun familie. De familie mag dan aanwezig zijn bij de training. Of de spelers vervolgens ook bepaalde familieleden mee terug mogen nemen naar hun hotelkamer, is niet bekend. Als je de reactie van Frenkie de Jong ziet, dan lijkt het erop dat dit niet toegestaan is. Mikky Kiemeney deelt namelijk een prachtig kiekje van haar goddelijke lijf, en het kwijl druipt nog net niet bij Frenkie uit de mondhoeken. Als je z’n reactie op Instagram ziet, wordt duidelijk dat dorstige Frenkie de Jong kan niet wachten om zijn Mikky weer te bespringen. Rustig aan Frenkie, eerst nog knallen op het veld!

Mikky Kiemeney geniet samen met familie de Jong in Qatar

Samen met de familie van Frenkie de Jong is Mikky Kiemeney in Qatar. Hier zijn ze natuurlijk om Frenkie de Jong en het Nederlands elftal aan te moedigen. Nu Mikky Kiemeney de verloofde van Frenkie is, moet ze het haar hele leven met deze schoonfamilie doen. Het is dan ook prettig als de relatie tussen Mikky en haar schoonfamilie goed is. Wanneer je de prachtige plaatjes ziet moet dat wel goed zitten. Samen met haar schoonvader is ze een heerlijk balletje aan het overgooien op het strand. Binnen de familie de Jong zit de sfeer er goed in!

Mikky Kiemeney samen met andere bekende Nederlandse voetballer

Huh? Mikky Kiemeney is toch de vriendin van Frenkie de Jong? Gelukkig hoeft niemand zich hier om te schrikken en doet de beeldschone blondine helemaal niks fout. Samen met Frenkie de Jong, Davy Klaassen en Laura Benschop, vriendin van Davy Klaassen, liggen ze aan het strand. Met de ondergaande zon is het een pracht kiekje. Met zijn viertjes zitten ze op de strandbedden gezellig bij te praten. Dit was voor de wedstrijd van Ecuador. Zouden Mikky en Laura de reden zijn dat het Nederlands elftal niet presteerde? De twee mannen stonden allebei in de basis. Misschien moet Louis van Gaal eens met deze twee dames in gesprek gaan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...