Foto: Merel Ek springt voorop bij tafelgast en vertrekt bij De Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oranjezomer is de show van het moment en Merel Ek onze nationale favoriet. Vandaar dat deze recente bekendmaking fans ook flink shockeert! 

Wie is momenteel geen fan van Merel Ek? De blonde schoonheid had al vele fans verzameld als politiek verslaggever bij Hart van Nederland, maar zeker in Oranjezomer krijgen we geen genoeg van haar! Logisch ook, want met haar charme en scherpe humor doet ze flink wat harten sneller kloppen. Vandaar ook kijkers versteld staan van deze recente uitspraak! Maar voordat je wanhopig op je knieën valt, lees eerst alle details even.

Fans missen Merek Ek bij Oranjezomer

Want we kunnen je meteen gerust stellen: Merel Ek vertrekt niet voorgoed! De dramatische bekendmaking klinkt dan wel heel permanent, maar gelukkig kunnen we zeker nog eventjes van Merel genieten. Ze gaat namelijk gewoon met vakantie! Al snappen wij nog steeds dat je flink van slag bent, hoor. Oranjezomer zonder Merel is natuurlijk niet hetzelfde. En ondanks dat we uit kunnen kijken naar Merel’s terugkeer moeten we het nog steeds enkele weken zonder haar doen! Ja, je hoort het goed. In een heerlijke Instagram post maakte de blonde schoonheid namelijk bekend dat ze kijkers uitzwaait. “Tot over een paar weekjes!”, schrijft ze erbij. Welke vakantiebestemming voorlopig mag genieten van Merel is nog niet bekend. Alsnog houden we onze adem in voor de vast en zeker fantastische vakantiekiekjes!

Merel Ek kruipt voorop bij Youri Mulder

En in heerlijke Merek Ek stijl maakt ze haar vertrek bekend middels een hilarische post. Zo sprong ze voorop de fiets bij Youri Mulder! En dat was uiteindelijk nog een heel drama. Het stel maakte het namelijk flink spannend door al de grenzen van de fiets meteen op te zoeken. Met oogverblindende glimlach zien we Merel voorbij racen terwijl ze nog nét op het fietsrekje kan blijven zitten. Youri met net zo’n grote grijns achter het stuur, al zal je vast een stukje zorgen in zijn ogen kunnen zien. Zijn geliefde stalen ros kon namelijk maar tot 15 kilo voorop kunnen hebben. En Merel mag dan een slanke schoonheid zijn, 15 kilo gaat ze toch wel overheen! Gelukkig maken beide bekend dat Youri’s fiets het avontuur overleefd heeft. Youri én Merel kunnen opgelucht ademhalen.

Wie is de vriend van Merel Ek?

En dan blijft natuurlijk alleen maar de vraag over of Merel Ek alleen op vakantie gaat. Ze maakt het namelijk flink gezellig met Youri en ook de overige gasten van Oranjezomer zijn flink over haar te spreken! Maar wie hoopte op een goede roddel moeten we teleurstellen. Merel is namelijk helemaal hoteldebotel van haar huidige vriend. Al zal het speurende fans zeker opvallen dat er zéér weinig over Merel’s beau te vinden is! Wel wordt beweerd dat vriendje-van regelmatig op de vloer bij Vandaag Inside te vinden is, verder is de informatie erg karig. Wel onthulde Merel recent nog prikkelende details over hun activiteiten, dus dat ze het samen leuk hebben is wel aan te nemen. Nou nog hopen dat we er binnenkort een naam of gezicht aan kunnen plakken! Hoe meer details hoe beter, toch? Wellicht verwent Merel haar fans tijdens haar aankomende vakantie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!