Foto: Maxime Meiland speelt vals met strak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland is niet bang om haar volgers de échte Maxime te laten zien. Deze keer laat ze toch maar even zien hoe ze die realiteit soms omzeilt!

Maxime Meiland deelt geheimen achter strakke buik

Maxime Meiland is bekend van de Nederlandse realitysoap Chateau Meiland. Dat betekent dus dat ze op televisie al veel van haar eigen realiteit heeft gedeeld. Na de show, werd Maxime ook nog influencer, maar daarvoor moest ze juist die realiteit aan de kant zetten, toch? Dat zou je denken, dat doen de meeste influencers namelijk wel, maar Maxime niet. Ze is niet bang om zichzelf te laten zien en om duidelijk te maken dat dingen niet altijd zo leuk en mooi zijn als ze lijken op sociale media. Onlangs plaatste ze een video op haar Instagram verhaal waarin ze laat zien dat haar strakke buik niet altijd even strak blijkt te zijn. Ze draagt een ontzettend strak jurkje en laat zichzelf van de zijkant zien, dan is er duidelijk te zien dat haar buik niet heel strak en plat is. In de tweede video, die ze direct er achteraan plaatst, vertelt ze dat ze bepaald heeft aangetrokken. Ze laat zichzelf weer van de zijkant zien en dan is haar buik ineens wel helemaal plat!

Maxime Meiland zit vastgebonden met haar moeder

Sinds Maxime voor de eerste keer op de buis te zien was, is ze er niet meer vanaf te slaan. Recentelijk plaatste ze een video op haar Instagram waarin ze onthult dat ze samen met haar moeder meedoet aan Code van Coppens. De video is een teaser van de aflevering. Dit kleine fragmentje is al om van te gieren! Maxime en haar moeder beginnen in een kamer vol puzzels terwijl ze vastgebonden zitten aan de muur. Ze moeten allerlei dingen oplossen om de kamer uit te kunnen. De aflevering van het programma is zondag te zien op SBS6 om 20:30. De blondine laat weten dat ze er ontzettend veel zin in heeft om de aflevering te kijken. Haar fans en volgers zijn er ook uitermate enthousiast voor. Zelfs mensen uit België willen de aflevering graag zien, maar balen ervan dat het niet wordt uitgezonden in ons buurland.
Maxime Meiland motiveert volgers

De prachtige blondine is razend populair. Ze heeft alleen op Instagram al 575 duizend volgers en bijna overal zijn alleen maar positieve reacties te vinden op haar foto’s en video’s. Zo populair zijn heeft ook zo z’n verantwoordelijkheden. Zo moet ze wel actief blijven om haar volgers te behouden. Dat is voor Maxime geen enkel probleem. Ze plaatst regelmatig foto’s en video’s op haar Instagram. Deze keer vond ze het tijd om haar volgers eens een positief bericht mee te geven. Ze plaatst een prachtige foto van zichzelf en schrijft erbij: “Supermooi zie je eruit! Maak er een gezellig dagje van vandaag”. Dat is natuurlijk een heel leuk berichtje om te lezen als volger en fan van de realityster. Wij vinden ook dat jíj er mooi uitziet, Maxime! Hopelijk maak jij er ook een gezellig dagje van!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'