Foto: Maxime Meiland maakt volgers gek met schitterende foto van diep inkijkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland is erg actief op haar sociale media. Deze keer maakt ze haar fans gek met een prachtig, natuurlijk plaatje waar wel veel van haar hobbels te zien zijn.

Maxime Meiland laat bergen zin in gekreukeld topje

Maxime Meiland is uiteraard bekend van de populaire televisieserie Chateau Meiland. Sinds het programma heeft Maxime een flinke fanbase voor zichzelf opgebouwd. Zo heeft ze alleen al op Instagram 576K volgers! Ze blijft daarom dus ook flink actief op haar sociale media. Zo plaatste onlangs weer een foto van zichzelf waarin ze een bedrijf promoot genaamd Vedder & Vedder. Het bedrijf verkoopt gepersonaliseerde sieraden. De ketting die Maxime draagt bestaat uit twee steentjes. De zwarte is een Onyx steen. Deze staat voor bescherming en kracht. De doorzichtige, of witte, steen is de Rock Crystal. Deze steen staat voor nieuwe avonturen. Maxime kan zich heel goed vinden in deze betekenissen en hecht er dan ook waarde aan voor zichzelf. De foto is prachtig naturel en door het lage topje dat de blondine draagt, trekt ze alle aandacht! In de reacties gaan mensen helemaal los over hoe mooi ze haar vinden. Vooral het feit dat Maxime bijna geen make-up draagt, doet het heel goed bij haar fans.
Maxime Meiland draagt flink diep uitgesneden jurk naar Televizier-Ring Gala

Zoals intussen misschien al wel bekend, was kort geleden het gala van de Televizier-Ring. Hiervoor kwamen allerlei bekende televisiefiguren, actrices, acteurs, presentatoren en presentatrices bij elkaar voor verschillende prijsuitreikingen. Zo was dus ook de familie Meiland uitgenodigd. Maxime heeft normaliter haar tot net over haar schouders, maar voor het gala is daar ineens een heel stuk extra haar bijgekomen. Ze plaatst een video waarin ze de ‘making off’ van haar kapsel laat zien. Het ziet er prachtig uit. Er zijn verschillende mensen mee bezig geweest om het perfecte resultaat te bereiken, maar de belangrijkste stylist is toch Mark van Westerdorp. In een kleine reeks aan foto’s die ze daarna plaatst op haar Instagram, zien we de prachtige jurk die ze aanheeft. De mooie, grote, zwarte jurk loopt ver uit naar buiten en lijkt van tule gemaakt te zijn. De hals is zo diep uitgesneden, dat er heel veel zichtbaar is van haar prachtige voorgevel. Op de foto ziet Maxime er ontzettend gelukkig uit met haar lieve man in die prachtige jurk.
Maxime Meiland gaat wéér verhuizen

De familie Meiland staat intussen bekend om het vele verhuizen dat ze doen. Constant zijn ze in de weer met het verbouwen, kopen en verkopen van verschillende huizen. Nu gaat het gerucht rond dat Maxime en haar man, Leroy tóch weer een nieuw huis gekocht hebben. SBS6 presentator Bart Ettekoven laat in Shownieuws weten dat het stel een geweldig huis van 2,3 miljoen heeft gekocht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!