Foto: Maxime Meiland is lekker bezig op toilet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland is flink bezig in haar nieuwe huisje. En daar houdt ze haar volgers natuurlijk graag van op de hoogte.

Maxime Meiland staat met één been in toilet

Zelf omschrijft Maxime Meiland haar werkzaamheden als ‘goed bezig’, terwijl ze met een been op haar oude toilet rust. Maxime is flink bezig met het verbouwen van haar huisje. En waar ze tijdens Chateau Meiland dat wellicht veel door anderen liet doen, is Maxime nu toch echt zelf haar handen uit haar mouwen aan het steken. De blondine weet wel van wanten. Ze pakt gerust zelf het grote gereedschap en gaat aan de slag. Natuurlijk moet ze van tevoren wel even een mooie foto maken voor haar volgers. Want die zijn anders niet op de hoogte van alle avonturen van de blondine. Haar volgers staan wel versteld dat Maxime alles zelf aanpakt. Dat vinden ze ook wel een beetje stoer. Hopelijk lukt het Maxime om zonder kleerscheuren haar nieuwe badkamer in elkaar te zetten, dan kan ze namelijk weer snel door met het plaatsen van verleidelijke foto’s van zichzelf.

Lees ook: Foto: Maxime Meiland deelt zomaar foto in onderbroek

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime Meiland staat gelukkig niet elke dag met haar voeten in het puin

Maxime heeft er voor gekozen om de verbouwing niet mooier in beeld te brengen dan het is en gewoon haar volgers te laten zien in wat voor troep ze momenteel staat. Ze heeft ook een iets minder charmante outfit aangetrokken voor het klussen. De verfvlekken en resten gruis bedekken Maxime van top tot teen. En dat is natuurlijk niet heel erg aantrekkelijk. Maar geen zorgen, Maxime ziet er in het dagelijks leven juist heel erg charmant uit. En dat bewijst ze wel met de andere foto’s op haar Instagram account. Die foto’s zijn namelijk wel echt leuk om naar te kijken. Daar draagt de knappe blondine veel mooie en strakke jurkjes, rokjes en pakjes. Alles om maar een beetje verleidelijk over te komen op camera. En dat lukt de prachtige blondine eigenlijk altijd wel erg goed. Met haar mooie outfits, verleidelijke blik en oog voor fotografie, plaatst Maxime regelmatig pareltjes op Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Met haar verleidelijke foto’s blaast Maxime volgers omver

Als Maxime een ding goed kan dan is het wel het maken van hele verleidelijke foto’s van zichzelf. Daar weet ze dan ook meestal haar volgers helemaal mee omver te blazen. Nu lijkt het misschien alsof Maxime de volgende deelnemer is aan De Grote Verbouwing, maar als haar badkamer weer klaar is, dan gaat de knappe blondine ongetwijfeld weer door met het plaatsen van de meest aantrekkelijke foto’s van zichzelf. En dat is wel iets waar je naar uit kan kijken, want de foto’s van Maxime in verleidelijke pakjes zijn niet niks. Als Maxime een van haar jurkjes tevoorschijn haalt dan weet je al dat dit gaat leiden tot een ongelooflijk verleidelijke foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!