Foto: Maxime Meiland geeft showtje weg in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Maxime Meiland geeft een kleine show weg in haar kleedkamer. Daar laat ze al haar verleidelijke outfits zien. 

Maxime Meiland besluit om even een kleine ludieke actie uit te halen. Ze deelt namelijk een hele modeshow met haar volgers. En in die show imponeert Maxime kijkers met de leukste, mooiste, meest aantrekkelijke en verleidelijke outfits en pakjes. En dat is natuurlijk genieten. Maxime vindt het ook heerlijk om te doen. Even al haar zorgen achter zich laten en zich focussen op wat ze echt leuk vindt om te doen. En dat is zoveel mogelijk toffe kleding uitproberen en daarna het liefste ook weer mee naar huis nemen. Gelukkig laat MAxime haar volgers onderdeel zijn van deze magische ervaring.

Lees ook: Foto: Maxime Meiland gaat hard achteruit na geboorte baby

Maxime begint met een simpele foto van zichzelf

De modeshow van Maxime begint met een simpele foto van zichzelf in een pakje dat nog niet enorm verleidelijk is. Maar Maxime weet ook dat je de lat niet te hoog kan leggen aan het begin, omdat je anders flink in de knoop komt. Je moet eindigen op je hoogtepunt, dus moet je met een beetje een toegankelijke outfit beginnen aan een modeshow. Gelukkig weet Maxime wel wat ze doet. De kleding die ze aantrekt voor haar eerste foto is misschien een beetje losjes, maar daardoor zeker niet minder mooi.

Op de volgende foto trekt Maxime al een strakke broek aan

Bij de volgende foto besluit Maxime al om een strakkere broek aan te trekken. Het resultaat spreekt natuurlijk voor zich. De beeldschone blondine is nog even een klein stukje aantrekkelijker geworden. Nu dacht je misschien dat zoiets niet mogelijk was, maar Maxime bewijst toch echt dat ze door de juiste kledingkeuzes nog net even een stukje mooier zichzelf kan presenteren.

Maxime verandert voor de foto in een verleidelijke peper en zoutmolen

Voor de foto die daarna komt besluit Maxime om al wat meer de bijzondere kleding uit de kast te trekken. Wat ze erbij pakt is haar strakke zwart-wit truitje. Door deze aan te trekken verandert Maxime in een verleidelijke peper en zoutmolen. En hoewel het niet meteen de outfit is die je zou verwachten bij de knappe blondine, staat hij haar natuurlijk uitstekend. Maxime heeft er zelden zo goed uit gezien als tijdens haar eigen mini versie van een modeshow. Ze weet haar volgers met elk pakje omver te blazen.

Maxime draait voor de foto even een rondje

Om goed haar kleding te kunnen laten zien, besluit Maxime om even een rondje te draaien voor de foto. En dat ziet er bijzonder indrukwekkend uit. Maxime haar prachtige komt erg goed uit in de uitgekozen kleding en Maxime weet het maximale uit haar modeshow te halen. Aan het einde van al haar foto’s en filmpjes heeft Maxime haar volgers flink geïmponeerd. Die zijn allemaal erg onder de indruk van de talenten van de bloedmooie blonde vrouw. Dat maakt een modeshow als deze zeker voor herhaling vatbaar. Het is dus wachten op de volgende.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!