Foto: Maxime Meiland deelt zomaar foto in onderbroek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland heeft een wel heel erg spannende foto online gezet. Daarin is de knappe blondine namelijk te zien zonder broek.

Maxime Meiland deelt intieme look met al haar volgers

De prachtige Maxime Meiland deelt een look met haar volgers die eigenlijk niet voor iedereens ogen bestemd is. Maar ze heeft een nieuwe sponsordeal gesloten en moet nu letterlijk en figuurlijk met de billen bloot. Op camera maakt ze een spannend filmpje in een nieuw setje thermo ondergoed en dat kan natuurlijk niet met de broek aan. Gelukkig staat Maxime ook alles, dus ze hoeft zich niet te veel zorgen te maken dat ze er op deze manier een beetje bij loopt als een omaatje. De knappe blondine weet iedereen te vermaken met haar video, zelfs, of juist precies door geen broek te dragen. Wat een talent is die Maxime toch ook.

Lees ook: Pfoe! Maxime Meiland deelt heerlijke foto in pakje met strakke rits

Er komt geen einde aan de pakjes van Maxime Meiland

Eén is geen, wordt er wel eens gezegd. Maxime is het daar overduidelijk mee eens en kiest er voor om nog een pakje aan te trekken. Dit is de slaapvariant en ziet er daarom ook ietsje verleidelijker uit dan het kledingstuk in de bovenste video. Maxime geeft op deze bijzondere video’s een klein inkijkje in de kleding die ze meestal onder haar kleding draagt. En op de oma-onderbroeken na, ziet dat er best goed uit. De blondine laat zien dat zwart zeker haar kleur is. Misschien dat Maxime na deze video’s een drempel over is en binnenkort nog wel meer van zichzelf laat zien. Dat zou de koude winter in ieder geval een stuk heter maken. De knappe blondine maakt van jouw maandag een feestje met haar bijzondere video’s.

Ook in volle kledij is Maxime Meiland een genot om naar te kijken

Natuurlijk loopt de knappe blondine het grootste deel van haar dag gewoon in kleding rond. Maar ook dan ziet ze er meer dan goed uit. Met haar lange blonde haren, verleidelijke vormen en intieme blik weet Maxime elke man te betoveren met haar foto’s. Het is ook niet zo heel gek dat er zoveel mannen zo gek zijn op de blonde televisiepersoonlijkheid. Maxime is natuurlijk alweer even bezet, maar mocht dat onverhoopt toch verkeerd aflopen, dan staat er een rij aan gretige mannen klaar die dolgraag Maxime haar handje, en nog wel meer, zouden willen vasthouden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime Meiland doet een gooi naar knapste blondine van Nederland

Met al die verleidelijke foto’s en video’s is Maxime aardig op weg om de mooiste blondine van Nederland te worden. Ons kleine kikkerlandje kent natuurlijk een hoop mooie blondines, maar Maxime laat met haar heerlijke foto’s nu al de meeste ver achter zich. Het is dan ook maar een kwestie van tijd voordat Maxime officieel de knapste blondine van Nederland is. Als ze zo door blijft gaan met het plaatsen van verleidelijke foto’s en video’s, dan komt die dag ook steeds sneller dichterbij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!