Foto: Max Verstappen kijkt verlekkerd naar Kelly Piquet op zomerse kiekjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen is inmiddels een nationale held geworden vanwege zijn vele prestaties op de racebaan. Maar ook hij verdient even een vakantie. 

Coureur Max Verstappen is even heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie. Maar waar natuurlijk nog meer van aan het genieten is, dat is zijn prachtige vriendin Kelly Piquet. Max heeft het wel getroffen met Kelly. De twee zijn niet alleen nog steeds hartstikke verliefd op elkaar, maar lijken hun relatie ook nog steeds spannend en leuk te houden. Het helpt natuurlijk wel dat ze elkaar niet continu zien en dus op elkaars lip zitten. Op die manier zijn de momenten die het koppel met elkaar doorbrengen nog even wat extra bijzonder. En Max kan op die manier steeds opnieuw verliefd worden op de vrouw die, voor veel mannen trouwens, de vrouw van zijn dromen is.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet showt weinig verhullende zomerjurkjes in eigen slaapkamer
Max Verstappen kijkt smachtend naar vriendin Kelly Piquet

Dat Max na al die tijd nog steeds smoorverliefd is op zijn vriendin dat blijkt wel uit de foto’s die het stelletje deelt van hun lieve vakantie samen. Max en Kelly hebben samen een concert meegemaakt, zijn heerlijk uit eten geweest en hebben vaak romantisch samen de dag doorgebracht. Tijdens de warme zomer lopen niet alleen de temperaturen op, maar ook de gevoelens tussen Max en kelly. Waar normaliter Max heel erg druk is met zijn carrière bij de Formule 1 en Kelly druk is met haar baan als social media coördinator en model, en natuurlijk ook veel tijd door wil brengen met haar familie, vriendinnen en haar dochtertje, lijkt er soms iets minder tijd te zijn voor Max en Kelly om aan elkaar te spenderen. Gelukkig lijken ze daar allebei tevreden over en er goed mee om te kunnen gaan.
Max verstappen valt niet te stoppen

Misschien gaat niet alle tijd van Max verstappen naar Kelly toe. Max moet namelijk ook gewoon nog tijd spenderen aan zijn conditie. Het wordt vaak vergeten, maar een ritje in zo’n snelle wagen als die van Max vergt ook een hoop van je . Max moet dus trainen om in de beste conditie te zijn, voor wanneer de tweede helft van het seizoen weer begint. Max weet dat hij niet achter kan blijven. Dus hoewel hij een heerlijke tijd heeft met Kelly, neemt hij ook zijn momenten om zijn conditie op peil te houden.
Kelly houdt zichzelf gelukkig goed bezig zonder Max

Als Max aan zijn conditie werkt, is het tijd voor Kelly om even een momentje voor zichzelf te pakken. De knappe brunette vindt het heerlijk om zelfstandig op avontuur te gaan of om even met haar vriendinnen wat leuks te doen. Kelly kan ook uren dagdromen over de avonturen die ze nog wilt beleven. Want ook zonder Max Verstappen, valt er genoeg te doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.