Foto: Max Verstappen kijkt verlekkerd naar Kelly Piquet op zomerse kiekjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen is inmiddels een nationale held geworden vanwege zijn vele prestaties op de racebaan. Maar ook hij verdient even een vakantie. 

Coureur Max Verstappen is even heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie. Maar waar natuurlijk nog meer van aan het genieten is, dat is zijn prachtige vriendin Kelly Piquet. Max heeft het wel getroffen met Kelly. De twee zijn niet alleen nog steeds hartstikke verliefd op elkaar, maar lijken hun relatie ook nog steeds spannend en leuk te houden. Het helpt natuurlijk wel dat ze elkaar niet continu zien en dus op elkaars lip zitten. Op die manier zijn de momenten die het koppel met elkaar doorbrengen nog even wat extra bijzonder. En Max kan op die manier steeds opnieuw verliefd worden op de vrouw die, voor veel mannen trouwens, de vrouw van zijn dromen is.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet showt weinig verhullende zomerjurkjes in eigen slaapkamer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Max Verstappen kijkt smachtend naar vriendin Kelly Piquet

Dat Max na al die tijd nog steeds smoorverliefd is op zijn vriendin dat blijkt wel uit de foto’s die het stelletje deelt van hun lieve vakantie samen. Max en Kelly hebben samen een concert meegemaakt, zijn heerlijk uit eten geweest en hebben vaak romantisch samen de dag doorgebracht. Tijdens de warme zomer lopen niet alleen de temperaturen op, maar ook de gevoelens tussen Max en kelly. Waar normaliter Max heel erg druk is met zijn carrière bij de Formule 1 en Kelly druk is met haar baan als social media coördinator en model, en natuurlijk ook veel tijd door wil brengen met haar familie, vriendinnen en haar dochtertje, lijkt er soms iets minder tijd te zijn voor Max en Kelly om aan elkaar te spenderen. Gelukkig lijken ze daar allebei tevreden over en er goed mee om te kunnen gaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Max verstappen valt niet te stoppen

Misschien gaat niet alle tijd van Max verstappen naar Kelly toe. Max moet namelijk ook gewoon nog tijd spenderen aan zijn conditie. Het wordt vaak vergeten, maar een ritje in zo’n snelle wagen als die van Max vergt ook een hoop van je lichaam. Max moet dus trainen om in de beste conditie te zijn, voor wanneer de tweede helft van het seizoen weer begint. Max weet dat hij niet achter kan blijven. Dus hoewel hij een heerlijke tijd heeft met Kelly, neemt hij ook zijn momenten om zijn conditie op peil te houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly houdt zichzelf gelukkig goed bezig zonder Max

Als Max aan zijn conditie werkt, is het tijd voor Kelly om even een momentje voor zichzelf te pakken. De knappe brunette vindt het heerlijk om zelfstandig op avontuur te gaan of om even met haar vriendinnen wat leuks te doen. Kelly kan ook uren dagdromen over de avonturen die ze nog wilt beleven. Want ook zonder Max Verstappen, valt er genoeg te doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!