Foto: Mark Rutte laat zich aanraken door vrouwelijke collega

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mark Rutte heeft zichzelf weer in verlegenheid gebracht. Deze keer alleen niet vanwege een politieke blunder, maar dankzij een knappe vrouw. 

De minister-president heeft het wel heel gezellig met Meloni

Deze week stond in het teken van de ontmoeting tussen de Italiaanse premier Meloni en onze eigen Mark Rutte. En Mark deed wat hij het beste doet, namelijk heel ongemakkelijk zichzelf zijn in het bijzijn van andere wereldleiders. Maar Meloni leek dat juist wel weer heel charmant te vinden. Het paar werd gezien, terwijl ze wel heel erg vriendschappelijk met elkaar omgingen. Zou er dan meer zijn tussen de twee politici? En zou het dan eindelijk zo zijn dat Mark Rutte succes in de liefde heeft gevonden? Tijd om hier eens dieper in te duiken.
Mark Rutte dan eindelijk aan de vrouw?

Het is misschien wel de meest prominente vraag in politiek Den Haag en hij heeft niet eens zoveel met politiek te maken; hoe staat het met het liefdesleven van onze eigen minister-president? Mark Rutte heeft nooit echt veel kwijt willen geven over zijn leven, maar het kan toch haast niet zo zijn dat Mark al die jaren dat hij in het torentje zit, al alleen is. Is er dan niemand te vinden die een beschuitje wilt eten met de, op papier, machtigste man van Nederland? Blijkbaar niet. Tenminste, dat werd altijd gedacht. Maar Mark was wel altijd heel erg goedlachs en vrolijk en wist zich te omringen met mooie vrouwen in zijn politieke carrière. Misschien kijken we met zijn allen wel niet goed genoeg en is Mark Rutte eigenlijk een enorme vrouwenverslinder. Dan is de vraag of de Italiaanse premier Meloni ook voor zijn charmes is gevallen. Daar lijkt het toch wel verdacht veel op als je de foto’s zo ziet.
De journaliste die de foto van Mark Rutte deelt is ook een prachtige vrouw

Marleen de Rooy, een van de meest betrokken journalistes van Nederland mocht in de kou en regen wachten om een foto van de minister-president en zijn mogelijke nieuwe vlam te kunnen maken. En daar zijn we haar allen dankbaar voor. Want zonder Marleen hadden we nooit geweten hoe close Mark Rutte met zijn Italiaanse collega is. Marleen is trouwens ook een ongelooflijk knappe dame om te zien. Het is dus een mooi moment om even een fijne foto van haar te delen. Zo vrolijken we ondanks het winter weer toch een beetje je dag op.
Wat is er aan de hand met Mark Rutte?

Is er dan niemand die uitsluitsel kan geven over Mark Rutte en zijn mysterieuze relatie status? Blijkbaar niet. Ook Marleen blijft gissen en zij volgt de premier op de voet. Misschien dat Mark er zelf meer over kwijt wil in de toekomst. Tot dan blijft het helaas bij speculeren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Omstreden topmodel Rikkie Kollen vergeet broek op uitdagende selfie

Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft!

Schaatsster Joy Beune eindigt hete sportsessie met flinke striemen op haar benen (foto’s)

Joy Beune weet iedereen te verassen door haar flinke striemen te laten zien nadat ze klaar is met sporten.

Suzanne Schulting gooit haar benen veel te ver uit elkaar op martelwerktuig (foto’s)

Suzanne Schulting laat haar volgers even zien hoe lenig ze is. Zó ver krijg jij je benen niet uit elkaar, zeker niet met een gebroken enkel!