Foto: Marijn Kuipers toont nat plekje op haar broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een van de mooiste blondines van Nederland kan je vaak zien in de sportschool, daar doet ze vaak knappe oefeningen waar je erg lenig voor moet zijn. Soms gebeuren er dan ook wat ongelukjes, en een ongelukje gebeurde nou bij Marijn.

Ongelukje bij Marijn Kuipers tijdens het sporten

Tijdens het intensieve sporten kunnen er wel eens een paar ongemakkelijke dingen gebeuren, zo kan je bijvoorbeeld uit je broek scheuren, te zware gewichten gebruiken of enorme zweetvlekken hebben op je sportkleding. Onlangs had Marijn Kuipers zweetvlekken op haar gespierde achterwerk, zulke dingen kunnen nou eenmaal gebeuren. Maar de blondine van RUMAG lijkt het allemaal niet zo erg te vinden. Ze lacht erbij en maakt een lachend gebaar richting de camera. Marijn moest dit momentje delen met haar 350 duizend volgers.

 

Marijn Kuipers neemt het sporten erg serieus

Op haar Social media accounts @marijnkuipers en @gymarijn vindt de knappe blondine het erg leuk om haar sportoefeningen, voeding en haar heerlijke lijf te laten zien aan haar mannelijke volgers. En wat ze daar in ruil voor terug krijgt is een heerlijk bedrag. Marijn is nog erg jong in de influencer wereld, dit doet ze net iets langer dan 2 jaar. En om dan meer dan 900 duizend volgers op alle Social media kanalen is dan ook erg indrukwekkend.

Wat deed Marijn Kuipers vóór haar influencer carrière?

Voor haar influencer carrière begon Marijn een YouTube kanaal met 2 andere dames, Jane en Ouassima. Ze noemde zichzelf de Hooligirls en op hun YouTube kanaal hadden ze meer dan 100 duizend abonnees behaald. Onlangs dat zijn ze toch gestopt met posten. Tijdens haar YouTube carrière was Marijn een host voor RUMAG. RUMAG is een blog website, YouTube kanaal en bekende Instagram pagina ineen. RUMAG is vooral bekend op youTube van Ex on the Beach interviews. Marijn Kuipers is in 2017 geslaagd voor haar MAVO diploma op de middelbare school en daarna ging ze naar Friesland college in Leeuwarden.

Marijn Kuipers doet grappige oefeningen in de sportschool

Wanneer je net zo vaak als Marijn naar de sportschool gaat is het soms moeilijk om serieus te werk te gaan, maar om het leuk en efficiënt te maken bedenkt Marijn vaak grappige oefeningen die alsnog goed zijn voor haar ronde achterwerk. Zo heeft ze deze leuke oefening bedacht, het ziet er vreemd uit maar het is dus erg behulpzaam. Marijn plaatst bijna elke week meerdere sportschool video’s op haar Social media pagina’s, daar kan je goed zien wat voor oefeningen ze allemaal doet. van squats voor een grotere achterwerk tot massage machine voor je bovenbenen. Ook maakt ze vaak grappige sport video’s met andere (sport)influencers. Marijn heeft ook een enorme sponsordeal binnen geharkt met een proteïne bar bedrijf. Het bedrijf maakt gezonde vervangers voor chocolade repen, ook werkt het bedrijf samen met grote namen zoals Oreo.

@marijnkuipersFor nothing.♬ Goosebumps (Remix) – Travis Scott & HVME

Spannende content op Instagram van Marijn Kuipers

Als je op de Instagram-feed kijk van de blondine zie je spannende foto’s en video’s. Zo zit ze in haar bikini voor een sponsor, of heeft ze een strakke joggingsbroek aan tijdens het squatten. Zo zie je hier hoe Marijn zich heeft verkleed als een spannende kat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.