Foto: Marije Zuurveld deelt voor het eerst beelden van hete sessie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Knappe influencer Marije Zuurveld heeft een nieuwe sessie in de sportschool gehad en daar deelt ze natuurlijk even de hete beelden van.

Marije Zuurveld laat prachtig lijf zien in hete sessie

De knappe blondine staat natuurlijk bekend om het maken van foto’s en filmpjes van haar leven. Dat hoort er nu eenmaal bij als influencer zijnde. Maar nooit eerder maakte Marije Zuurveld foto’s in de sportschool. maar dat is allemaal veranderd. Marije besloot om haar hete sessie vast te leggen en dat leverde natuurlijk een paar heerlijke kiekjes op. Natuurlijk krijg je genoeg te zien op de plaatjes van Marije haar fantastische . Maar ook weet Marije je te vermaken met de manier waarop ze de oefeningen uitvoert. Kijk maar even mee, want dit wil je gezien hebben!

Lees ook: Video: Marije Zuurveld buigt voorover en laat inhoud van fitnesstopje zien

Marije is zelf in ieder geval erg blij met nieuwe content

Zoals je ziet heeft Marije een beetje een ondeugende blik in haar ogen op het moment dat ze bekend maakt dat ze gefilmd heeft in de sportschool. Maar waar zou dat van komen? Zijn de foto’s die Marije ons wilt laten zien soms te verleidelijk om te bekijken? Of is er iets gruwelijk mis gegaan? Het valt eigenlijk allemaal wel mee, maar toch is Marije erg zenuwachtig om haar eerste sportschoolbeelden te delen. Het ging namelijk allemaal niet zo soepel als de knappe blondine in eerste instantie had gedacht.

Marije Zuurveld bereidt zich mentaal voor op oefening

Voordat Marije iets omhoog tilt, moet ze zich mentaal voorbereiden op de zware taak. Van elke stap in haar moeilijke oefening maakt Marije een leuke foto om in ieder geval haar volgers nog een beetje te vermaken met haar bijzondere oefeningen. Marije trekt ook wel een hele moeilijke blik bij het voorbereiden op het heffen van de gewichten. Maar als ze er eenmaal klaar voor is, begint ze de gewichten van zich af te duwen.

Marije krijgt met moeite de gewichten vooruit

Het kost de beeldschone blondine, zoals je kan zien op de foto, bijzonder veel moeite om het gewicht van zich af te duwen. Maar uiteindelijk weet de knappe influencer het wel gewoon voor elkaar te krijgen. En daar mag ze natuurlijk best wel een beetje trots op zijn. Marije heeft gewoon haar oefening voor elkaar gekregen. En natuurlijk heeft ze alles gefilmd voor haar volgers, dus die zijn ook ontzettend trots op de blondine.

Marije Zuurveld heeft het zwaar te verduren met gewichten

De knappe influencer heeft het zwaar te verduren. Na haar oefening is Marije helemaal klaar met trainen. Het kostte haar allemaal meer inspanning dan ze in eerste instantie had gedacht. Maar dit soort momenten deelt Marije ook gewoon graag met haar volgers. Al is het alleen maar om te laten zien dat ze ook gewoon maar mens is en je niet altijd alles moet geloven wat je op Instagram ziet. Een influencer die een zwaar gewicht moet tillen ziet er ook gewoon flink afgepeigerd uit na afloop.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!