Foto: Marieke Elsinga staat ineens voor het raam in strakke broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Radiopresentatrice Marieke Elsinga heeft haar meest verleidelijke outfit uit de kast getrokken voor een fotoshoot van Qmusic! Marieke lijkt wel een model zo goed ziet eruit. 

Marieke Elsinga deelt fotoshoot met volgers

Daar staat ze dan, onze eigen Marieke Elsinga, in al haar glorie voor de camera! Haar stralende glimlach verlicht de studio terwijl ze poseert voor de perfecte foto. De fotograaf roept aanwijzingen en Marieke gehoorzaamt gewillig, alsof ze altijd al wist hoe ze voor de camera moest staan. Haar outfits zijn zorgvuldig uitgekozen en haar haar is gestyled als een Hollywood-ster. Het is duidelijk dat deze fotoshoot niet zomaar een dingetje is, maar een serieuze zaak. Maar laten we eerlijk zijn, wanneer heeft Marieke ooit een camera nodig gehad om er geweldig uit te zien? Ze is altijd al een stralende ster geweest, zowel voor als achter de camera. Dus hier zijn we dan, getuige van een moment waarop het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt: Marieke Elsinga nog mooier maken dan ze al is. Missie geslaagd, zeggen wij!

Lees ook: Marieke Elsinga doet gordijntje van pashokje open voor stiekeme foto

Marieke wordt flink onder gepoederd!

Als er iemand is die geen make-up nodig heeft om er geweldig uit te zien, dan is het Marieke Elsinga wel. Maar dat weerhoudt haar er niet van om zich helemaal te laten opmaken als ze zich in de handen van een make-up artist bevindt. Met kwasten en poeders en lippenstiften en oogschaduws om haar heen, lijkt Marieke zich te bevinden in een glamoureuze oorlogszone. Maar het resultaat is het allemaal waard. Haar ogen stralen nog helderder dan normaal en haar lippen lijken wel van fluweel gemaakt te zijn. Haar gezicht heeft een glans gekregen die nog niet eerder gezien is en haar wimpers lijken zo lang dat ze de hemel kunnen aanraken. Het is net alsof Marieke uit een sprookje is gestapt en nu een prinses is geworden. En hoewel we allemaal weten dat ze dat eigenlijk altijd al was, is er nu iets extra’s toegevoegd. Iets magisch. En dat allemaal dankzij een beetje make-up en een paar handige handen. We zouden zeggen: als dit het resultaat is, dan mag Marieke zich van ons vaker helemaal opmaken!

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga laat zichzelf per ongeluk bijna zonder kleding zien

Marieke Elsinga heeft veel zenuwen voor terugkeer bij Qmusic

Marieke Elsinga vond het spannend om na haar zwangerschapsverlof haar radiowerk weer te hervatten. ‘Ik hoop zo dat ik het nog kan’, grapte de presentatrice maandagochtend bij haar terugkeer bij het Qmusic-ochtendprogramma Mattie & Marieke. Elsinga droomde zelfs dat haar eerste show niet goed ging omdat collega Mattie Valk niet was komen opdagen. “Ik zat achter die knoppen en ik kan dat wel, maar niet zo goed als jij”, zei ze tegen Valk. “We deden wat we konden, maar om half 8 was je er nog niet. Toen dacht ik: straks is er wat met hem gebeurd.” Het antwoord op die vraag kreeg Elsinga niet. “Toen werd ik wakker.” De presentatrice beviel in november van zoon Jip. Begin deze maand hervatte ze haar werkzaamheden voor televisie al.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!