Foto: Marieke Elsinga raakt gefrustreerd van vreemde hobby

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga kan niet stilzitten. Zelfs als ze niets te doen heeft dwingt Marieke zichzelf iets te gaan doen. Bijvoorbeeld het oefenen van een nieuwe hobby. 

De presentatrice met een gouden stem, Marieke Elsinga toont extreme transformatie op vreemde foto

Marieke is ouderwets aan het puzzelen geslagen

Marieke is maar weer begonnen aan een nieuwe puzzel. Je zou het misschien niet meteen achter de beeldschone brunette zoeken, maar Marieke houdt enorm van puzzelen. Ze vindt het heerlijk om op haar vrije dag een grote doos met puzzelstukken om te gooien op tafel, om vervolgens lekker lang te zoeken naar de juiste stukjes. Marieke kan urenlang turen naar haar tafel vol puzzelstukjes. Ze plaatst de video’s van haar puzzelavonturen dan ook gewoon op social media. Zo kan jij urenlang turen naar Marieke en haar tafel vol puzzelstukjes.

Marieke, wijn en puzzelen

Als Marieke haar wijntje erbij pakt vallen alle stukjes op zijn plaats. Letterlijk en figuurlijk in dit geval. Marieke is duidelijk beter in puzzelen als er een goede slok wijn in zit. En dat merk je. Een half glas later zijn namelijk alle randen van de puzzel gevonden. Marieke is op dat moment door het dolle heen, die heeft namelijk eindelijk een goed begin gemaakt aan haar puzzel. Nu ze alle randen en hoekjes heeft kan het niet lang meer duren voordat Marieke haar puzzel heeft opgelost en haar puzzelavonturen kan beëindigen. Met haar hoofd is Marieke al lang bij de volgende bezigheidstherapie die ze voor zichzelf bedacht heeft, maar dan slaat het noodlot toe.

De kat van Marieke komt de boel verzieken

De trouwe kat van Marieke besluit dat het warme puzzelkleed nu van haar is en gooit het eventjes helemaal lekker door de war. Daar ging alle moeite die Marieke in haar puzzel had gestopt. Nu moet de prachtige presentatrice weer helemaal vanaf het begin starten. En dat is toch ook een hoop werk. Er zit wel een voordeel aan. Marieke hoeft nu niet nog meer dingen te bedenken om zichzelf bezig te houden. Daar heeft haar kat dan wel weer voor gezorgd. Marieke kan nu de rest van de dag bezig blijven met haar puzzel. en aangezien Marieke toch al een hele grote fan is van puzzelen, komt dat eigenlijk heel goed uit. Marieke kan dan ook zeker nog lachen om de daad van haar poesje, al werd ze er natuurlijk in eerste instantie een beetje verdrietig om. Maar Marieke heeft haar verdriet opzij gezet en is weer volop bezig met haar spannende puzzel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.