Foto: Marieke Elsinga poseert met twee flinke ballonnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is voorlopig weer helemaal terug en dat viert ze met twee flinke ballonnen in haar handen. 

De prachtige Marieke Elsinga is weer helemaal terug van weggeweest. Tenminste, totdat ze vanwege haar zwangerschap moet stoppen. Maar voor even is de prachtige brunette terug op de radio. En dat moet gevierd worden. Daarom pakt Marieke er ook twee enorme ballonnen bij om er maar even een goed feestje van te maken. Marieke grijpt nu ze dat nog kan even alle aandacht en maakt de ene na de andere leuke foto. Gelukkig wil ze daar ook wel een klein beetje van delen online, zodat al haar volgers ook meelrijgen wat de brunette nu allemaal doet.

Lees ook: Marieke Elsinga laat zich filmen tijdens douchebeurt live op radio

Marieke doet een klein dansje

Met haar ballonnen in de hand weet Marieke er zelf absoluut een feestje van te maken. En wat hoort er nu bij ieder goed feestje? Inderdaad, een beetje dansen. En dat vindt Marieke geen enkel probleem. Daar heeft ze zelfs niet eens muziek voor nodig. De knappe brunette doet even subtiel een beetje bewegen met haar heupen. Zo maakt ze van de video toch nog een beetje een spannend filmpje. Marieke vermaakt haar volgers graag en een dansje als dit zorgt daar in ieder geval erg goed voor.

Vanwaar dan die ballonen?

Waar zou Marieke dan toch die ballonnen voor nodig hebben? Ze is niet jarig en Valentijnsdag is ook wel ver weg. Zo te zien moet Marieke met de flinke ballonnen op de foto. Ze zijn onderdeel van de shoot. Dat zal dan wel een erg romantische setting zijn geweest, zo met doe ballonnen erbij. Al is elke setting met Marieke in het midden natuurlijk een klein beetje romantisch te noemen.

De verleidelijke outfit van Marieke Elsinga

De outfit die Marieke draagt voor de fotoshoot is daarbij wel echt belachelijk goed. Marieke komt er mooi in uit. Het zorgt ervoor dat Marieke nog even dat extra stukje aantrekkelijker wordt. Natuurlijk is de presentatrice normaal gesproken al een erg knappe en aantrekkelijke dame, maar met zo’n outfit als deze wordt dat alleen nog maar een stukje meer. Marieke weet met haar look al haar volgers omver te blazen en iedereen gelijk vrolijk te maken. Dat doet de zwangere radiopersoonlijkheid erg goed, want zo hebben de mensen iets om aan terug te denken tijdens haar afwezigheid straks.

Marieke zal gemist worden op de radio

Als Marieke straks voor de tweede keer in korte tijd van de radio zal verdwijnen, dan zal dat toch wel een beetje een gat achterlaten bij haar fans. Die weten natuurlijk ook wel dat Marieke uiteindelijk weer een keer terugkomt, maar voor nu is het natuurlijk niet de meest fijne boodschap. Al haar fans zullen het straks weer maanden moeten doen zonder de prachtige brunette. Eén voordeel: ze hebben net allemaal kunnen oefenen hoe het is zonder Marieke op de radio. Dat verlicht de klap toch wel een klein beetje. En voor je het weet zit de brunette weer aan de knoppen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet.