Foto: Marieke Elsinga laat zichzelf per ongeluk bijna zonder kleding zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga moest goed inzoomen, anders had ze per ongeluk een zéér natuurgetrouwe afbeelding van haar eigen lijf getoond. Ze was trots en wilde een naaktbeeld van zichzelf delen. Maar moest stukken van een foto wegknippen, omdat ze anders expliciet materiaal zou delen. Haar lichaam was prachtig en het geheel was kunst te noemen, maar de meeste platforms laten dit soort foto’s niet toe helaas.

Stukje zonder kleding Marieke Elsinga nog te zien

Marieke Elsinga heeft een beeldje laten maken van haar lichaam en dan zonder kleding. Een naaktbeeld dus. Het is brons, dus alles glimt mooi. Het beeld is gemaakt toen ze zwanger was. In haar Instagram story wilde ze het beeld delen, maar dan zagen al haar volgers meteen álles van haar lichaam. Dat hielt ze liever toch privé, dus knipte ze stukken van de foto af en werd online alleen haar buik gedeeld. Ze plaatste de tekst netjes over haar heup en het stukje tussen haar benen.

Naakte beelden van Marieke Elsinga

Het beeldje is gemaakt door Belly Sisters, een bedrijf dat naaktbeelden maakt van de torso’s van zwangere vrouwen. Dit doen zij door een scan te maken van de vrouwen terwijl zij naakt staan. Vervolgens worden puntjes verzacht en details veranderd als de zwangere vrouw dat wilt. De meeste beelden hebben geen hoofd en kunnen dus niet herleidt worden. Zwangere vrouwen laten wel vaker kunst maken van hun zwangere staat. Eerst waren dit foto reportages, later werden dit schilderijen en nu zijn het dus beeldjes. Allemaal manieren om hun zwangere periode te vereeuwigen. Velen vrouwen vinden hun lichaam zwanger heel mooi. Zo ook Marieke blijkbaar. Want naast het beeldje heeft zij ook een fotoshoot gedaan. Alleen is niet duidelijk of hierbij ook de kleding uit is gegaan. Want online is alleen een foto met een jurk geplaatst door de radio DJ. Voor zover de lange lap stof een jurk te noemen valt. Het is in ieder geval duidelijk dat ze haar lichaam meer wilde verhullen dan dat ze deed bij het maken van het beeldje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga maakt haar comeback

Nu de zwangerschap voorbij is, begint Marieke weer langzaam met werken. Zo deelde ze op Instagram dat haar eerste keer op televisie ook weer achter de rug zat. Ze was te zien als presentatrice bij RTL 4. De dame is natuurlijk ook radio DJ, maar was tijdens haar zwangerschapsverlof niet te horen. Wel is ze al weer naar enkele award shows geweest. Verder deelde ze haar hele zwangerschap dingen online, dus voor het gevoel van haar volgers is ze nooit echt weg geweest. Ze heeft hen ook meegenomen in het hele proces, van het aankondigen van de zwangerschap tot foto’s van een buik die steeds groter werd. Nu krijgen haar volgers ook al kiekjes van de baby te zien. Voornamelijk het achterhoofd van het kindje, het gezicht lijkt veelal een beetje verborgen. Dit doen meerdere bekende mensen, zo proberen zij de privacy van het kind te waarborgen. Soms heeft dit ook te maken met de veiligheid van de kinderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!