Foto: Marieke Elsinga laat zichzelf per ongeluk bijna zonder kleding zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga moest goed inzoomen, anders had ze per ongeluk een zéér natuurgetrouwe afbeelding van haar eigen lijf getoond. Ze was trots en wilde een naaktbeeld van zichzelf delen. Maar moest stukken van een foto wegknippen, omdat ze anders expliciet materiaal zou delen. Haar was prachtig en het geheel was kunst te noemen, maar de meeste platforms laten dit soort foto’s niet toe helaas.

Stukje zonder kleding Marieke Elsinga nog te zien

Marieke Elsinga heeft een beeldje laten maken van haar en dan zonder kleding. Een naaktbeeld dus. Het is brons, dus alles glimt mooi. Het beeld is gemaakt toen ze zwanger was. In haar Instagram story wilde ze het beeld delen, maar dan zagen al haar volgers meteen álles van haar . Dat hielt ze liever toch privé, dus knipte ze stukken van de foto af en werd online alleen haar buik gedeeld. Ze plaatste de tekst netjes over haar heup en het stukje tussen haar benen.

Naakte beelden van Marieke Elsinga

Het beeldje is gemaakt door Belly Sisters, een bedrijf dat naaktbeelden maakt van de torso’s van zwangere vrouwen. Dit doen zij door een scan te maken van de vrouwen terwijl zij naakt staan. Vervolgens worden puntjes verzacht en details veranderd als de zwangere vrouw dat wilt. De meeste beelden hebben geen hoofd en kunnen dus niet herleidt worden. Zwangere vrouwen laten wel vaker kunst maken van hun zwangere staat. Eerst waren dit foto reportages, later werden dit schilderijen en nu zijn het dus beeldjes. Allemaal manieren om hun zwangere periode te vereeuwigen. Velen vrouwen vinden hun zwanger heel mooi. Zo ook Marieke blijkbaar. Want naast het beeldje heeft zij ook een fotoshoot gedaan. Alleen is niet duidelijk of hierbij ook de kleding uit is gegaan. Want online is alleen een foto met een jurk geplaatst door de radio DJ. Voor zover de lange lap stof een jurk te noemen valt. Het is in ieder geval duidelijk dat ze haar meer wilde verhullen dan dat ze deed bij het maken van het beeldje.
Marieke Elsinga maakt haar comeback

Nu de zwangerschap voorbij is, begint Marieke weer langzaam met werken. Zo deelde ze op Instagram dat haar eerste keer op televisie ook weer achter de rug zat. Ze was te zien als presentatrice bij RTL 4. De dame is natuurlijk ook radio DJ, maar was tijdens haar zwangerschapsverlof niet te horen. Wel is ze al weer naar enkele award shows geweest. Verder deelde ze haar hele zwangerschap dingen online, dus voor het gevoel van haar volgers is ze nooit echt weg geweest. Ze heeft hen ook meegenomen in het hele proces, van het aankondigen van de zwangerschap tot foto’s van een buik die steeds groter werd. Nu krijgen haar volgers ook al kiekjes van de baby te zien. Voornamelijk het achterhoofd van het kindje, het gezicht lijkt veelal een beetje verborgen. Dit doen meerdere bekende mensen, zo proberen zij de privacy van het kind te waarborgen. Soms heeft dit ook te maken met de veiligheid van de kinderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.