Foto: Marieke Elsinga laat zich betasten door kikker in eigen kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga wordt wel heel erg intiem met een kikker die ze aantrof in haar kleedkamer. Gelukkig zijn de foto’s er nog.

Presentatrice Marieke Elsinga houdt wel van een beetje spanning en sensatie in haar leven. Dus een spannend verkleedfeestje, daar zegt Marieke geen nee tegen. Ze draagt de vreemdste outfits tijdens de leuke fotoshoot, waaronde een met een kikker prominent op haar lichaam. Die zit alleen wel op een beetje een vreemde plaats. Marieke vindt het allemaal wel prima zo te zien.

Lees ook: Foto: stralende Marieke Elsinga krijgt met Gouden RadioRing eindelijk de waardering die ze verdient

Marieke draagt verassend groen vachtje op de foto

De kikker is echter niet de enige aparte outfit die Marieke moet dragen op de foto. Ook komt er een bijzonder groen vest voorbij, waardoor het lijkt alsof Marieke een groene vacht heeft gekregen. De knappe presentatrice had zo uit Sesamstraat kunnen komen met deze look. Ze draagt het dan wel weer op zo’n manier dat het er alsnog leuk uit ziet, maar het is zeker niet de meest verleidelijke kleding die Marieke had kunnen uitkiezen. Zelf vindt ze het jasje dan wel weer erg leuk.

Marieke wordt voor de foto even omver geblazen

Tijdens de fotoshoot moet Marieke zichzelf goed schrap zetten om niet omver geblazen te worden. Ze wordt namelijk flink onder handen genomen met een föhn om maar een mooie foto te krijgen. Marieke vindt het allemaal wel best. Die heeft alles over voor een mooie foto. En eerlijk is eerlijk, zelfs in haar vreemde pakjes ziet Marieke er nog steeds ongelooflijk goed uit. Marieke kan enorm hard lachen om de actie met de föhn en moet moeite doen om serieus te blijven kijken. Al is een lachende Marieke natuurlijk ook erg mooi, dus het zal voor de foto niet zoveel hebben uitgemaakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed.