Foto: Marieke Elsinga laat zich betasten door kikker in eigen kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga wordt wel heel erg intiem met een kikker die ze aantrof in haar kleedkamer. Gelukkig zijn de foto’s er nog.

Presentatrice Marieke Elsinga houdt wel van een beetje spanning en sensatie in haar leven. Dus een spannend verkleedfeestje, daar zegt Marieke geen nee tegen. Ze draagt de vreemdste outfits tijdens de leuke fotoshoot, waaronde een met een kikker prominent op haar lichaam. Die zit alleen wel op een beetje een vreemde plaats. Marieke vindt het allemaal wel prima zo te zien.

Lees ook: Foto: stralende Marieke Elsinga krijgt met Gouden RadioRing eindelijk de waardering die ze verdient

Marieke draagt verassend groen vachtje op de foto

De kikker is echter niet de enige aparte outfit die Marieke moet dragen op de foto. Ook komt er een bijzonder groen vest voorbij, waardoor het lijkt alsof Marieke een groene vacht heeft gekregen. De knappe presentatrice had zo uit Sesamstraat kunnen komen met deze look. Ze draagt het dan wel weer op zo’n manier dat het er alsnog leuk uit ziet, maar het is zeker niet de meest verleidelijke kleding die Marieke had kunnen uitkiezen. Zelf vindt ze het jasje dan wel weer erg leuk.

Marieke wordt voor de foto even omver geblazen

Tijdens de fotoshoot moet Marieke zichzelf goed schrap zetten om niet omver geblazen te worden. Ze wordt namelijk flink onder handen genomen met een föhn om maar een mooie foto te krijgen. Marieke vindt het allemaal wel best. Die heeft alles over voor een mooie foto. En eerlijk is eerlijk, zelfs in haar vreemde pakjes ziet Marieke er nog steeds ongelooflijk goed uit. Marieke kan enorm hard lachen om de actie met de föhn en moet moeite doen om serieus te blijven kijken. Al is een lachende Marieke natuurlijk ook erg mooi, dus het zal voor de foto niet zoveel hebben uitgemaakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..