Foto: Marieke Elsinga laat zich betasten door kikker in eigen kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga wordt wel heel erg intiem met een kikker die ze aantrof in haar kleedkamer. Gelukkig zijn de foto’s er nog.

Presentatrice Marieke Elsinga houdt wel van een beetje spanning en sensatie in haar leven. Dus een spannend verkleedfeestje, daar zegt Marieke geen nee tegen. Ze draagt de vreemdste outfits tijdens de leuke fotoshoot, waaronde een met een kikker prominent op haar . Die zit alleen wel op een beetje een vreemde plaats. Marieke vindt het allemaal wel prima zo te zien.

Lees ook: Foto: stralende Marieke Elsinga krijgt met Gouden RadioRing eindelijk de waardering die ze verdient

Marieke draagt verassend groen vachtje op de foto

De kikker is echter niet de enige aparte outfit die Marieke moet dragen op de foto. Ook komt er een bijzonder groen vest voorbij, waardoor het lijkt alsof Marieke een groene vacht heeft gekregen. De knappe presentatrice had zo uit Sesamstraat kunnen komen met deze look. Ze draagt het dan wel weer op zo’n manier dat het er alsnog leuk uit ziet, maar het is zeker niet de meest verleidelijke kleding die Marieke had kunnen uitkiezen. Zelf vindt ze het jasje dan wel weer erg leuk.

Marieke wordt voor de foto even omver geblazen

Tijdens de fotoshoot moet Marieke zichzelf goed schrap zetten om niet omver geblazen te worden. Ze wordt namelijk flink onder handen genomen met een föhn om maar een mooie foto te krijgen. Marieke vindt het allemaal wel best. Die heeft alles over voor een mooie foto. En eerlijk is eerlijk, zelfs in haar vreemde pakjes ziet Marieke er nog steeds ongelooflijk goed uit. Marieke kan enorm hard lachen om de actie met de föhn en moet moeite doen om serieus te blijven kijken. Al is een lachende Marieke natuurlijk ook erg mooi, dus het zal voor de foto niet zoveel hebben uitgemaakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.

Heleen van Royen neemt het er van in Turkije met buidel tussen haar benen

Heleen van Royen geniet volop van haar vakantie in Turkije en deelt een prachtige foto van zichzelf met een flinke buidel tussen haar benen!