Foto: Marieke Elsinga laat haar flink groeiende ballon zien in zeer luchtig shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marieke Elsinga laat zien dat ze op bepaalde plekken weer ontzettend aan het groeien is. Haar volgers genieten met volle teugen!

Presentatrice Marieke Elsinga kan haar fans goed opwarmen met een recente foto die ze heeft geplaatst op Instagram. Je ziet haar flinke troeven terwijl ze een luchtig en kort shirtje draagt! Onderkleding is voor de brunette geen must met zo’n enorm balkon! Maar ook haar buik is al flink gegroeid door haar zwangerschap en dat laat ze dan ook graag zien!

Marieke Elsinga is zwanger en laat zichzelf helemaal zien

Onze presentatrice, Marieke Elsinga, wist haar fans goed te verrassen met het nieuws dat ze zwanger is! En we zien niet alleen haar zwangere buik, ook haar flinke troeven zijn goed zichtbaar in dat luchtige shirtje! Het lijkt erop dat niet alleen haar buik groeit! Fans plaatsen veel reacties onder de post die Marieke heeft geplaatst en laten precies weten wat ze ervan vinden! ”Laat maar lekker hangen!” en ”Al aardige melkfabrieken!”

De brunette is ontzettend blij met de gezinsuitbreiding en deelt ook dat ze zich super voelt. Ze heeft namelijk sinds eind 2022 al een zoontje, Jip, en er komt dus nog een kindje bij, een meisje! Veel fans zijn blij voor Marieke en vinden echt dat ze straalt. Marieke laat ook gelijk weten dat ze nog wel even zal blijven werken. Ze is namelijk pas in augustus uitgerekend. Dat betekent dat ze nog genoeg tijd heeft om te werken! Daar is iedereen erg blij mee; we gaan nog veel van de presentatrice zien.

Marieke Elsinga Marieke Elsinga

Marieke Elsinga deed mee aan The Masked Singer

Marieke Elsinga blijkt ook nog eens goed te kunnen zingen! Dat hebben we kunnen horen toen ze meedeed aan het programma The Masked Singer. Ze verscheen daar als de eekhoorn. Na de grote onthulling liet ze op haar Instagram weten dat dit een van de leukste dingen is die ze ooit heeft gedaan. Haar fans waren aangenaam verrast toen ze ontdekten dat zij de eekhoorn was in The Masked Singer! Ze vinden namelijk dat ze echt goed kan zingen en reageren met opmerkingen als: ”En zo goed gedaan ook! Je kunt veel beter zingen dan Mattie!”, ”Super leuk en goed gedaan hoor!”, ”Oooo wat was je leuk en zo goed!” en ”Echt geweldig!!! Goed gedaan!” Ook Marieke zelf noemt het een van de leukste dingen die ze ooit heeft gedaan, en dat is zeker te begrijpen! We hopen Marieke nog vaker te zien bij dit soort programma’s.

Marieke Elsinga en Kim-Lian gaan samen los achter de schermen 

Presentatrice Marieke Elsinga weet hoe ze haar fans blij maakt

De brunette Marieke Elsinga deelt regelmatig prachtige foto’s op haar Instagram, waarbij ze vaak weinig aan de verbeelding overlaat! Haar mooie rondingen komen goed tot hun recht, vooral nu ze zwanger is. Ze weet telkens weer haar fans te betoveren met elke foto. Met haar recente foto’s trekt Marieke opnieuw de aandacht van haar volgers. Je kunt duidelijk zien hoe haar buik groeit, en dat is niet het enige wat groter wordt! Ook haar troeven trekken veel aandacht! Ze weet goed zichzelf te showen door dan loszittende shirtjes te dragen. Met al die prachtige beelden weet Marieke goed hoe ze haar fans blij kan maken!

Wil je meer zien van Marieke Elsinga? Kijk dan op Instagram!

Op Instagram kan je nog veel meer mooie plaatjes en video’s bekijken van de brunette. Neem daarom snel een kijkje op haar Instagram-kanaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.