Foto: Marieke Elsinga is stiekem verliefd op deze BN’er

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga staat erom bekend dat ze best een flapuit is. Daarom is het opvallend dat ze nú pas toegeeft dat ze al jaren mega verliefd is op deze mannelijke BN’er…

Marieke Elsinga was niet heel haar leven erg succesvol op liefdesgebied. Gelukkig is ze nu al een poosje samen met haar vriend Sander. Het leek bijna onmogelijk om een man te vinden die Marieke leuk genoeg vond. Toch blijkt nu dat Marieke altijd al verliefd is geweest op een ándere man!

Marieke Elsinga jaren verliefd op Herman van der Zandt

Marieke Elsinga komt er op Instagram ineens voor uit dat ze al sinds haar tienerjaren een grote crush heeft op Herman van der Zandt. De presentator was lang geleden nieuwslezer bij het NOS Journaal, en stond in deze tijd vooral bekend als Herman de schermman, vanwege zijn optredens voor het grote touchscreen tijdens verkiezingsavonden. Blijkbaar werd Marieke Elsinga hier altijd enorm warm van, want ze deelt op haar story twee video’s over de presentator. Herman van der Zandt is momenteel presentator van de quiz Het mes op tafel. Tijdens dit programma kwam Mariekes droom uit: Herman stelde zijn kandidaten een vraag over de naam van Marieke Elsinga, met daarbij een foto van de presentatrice. Eén van de deelnemers dacht dat Marieke misschien Kelly heette maar gelukkig wist Herman het juiste antwoord te brengen. Marieke hield het bijna niet meer en moest gelijk van de daken schreeuwen dat Herman haar naam op tv gezegd heeft. Vriend Sander mag wat extra zijn best gaan doen nu Herman Marieke in het vizier heeft.

Lees ook: Marieke Elsinga filmt wijdbeense Nikkie Plessen achter schermen bij RTL Boulevard

Oude beelden van Marieke Elsinga bevestigen crush

Om nog wat meer te benadrukken hoe blij Marieke Elsinga is dat Herman haar heeft genoemd in het programma post ze een throwback. Hierin zien we een breed lachende piepjonge Marieke. Ze krijgt de vraag welke BN’er haar type is. Gelijk zegt Marieke dat ze Herman van der Zandt wel erg knap vind. Vervolgens lijkt Marieke bijna te twijfelen door te zeggen nou ja is hij nou echt mijn type op het eerste gezicht…? Marieke komt hier snel op terug en ze zegt met een verlekkerd gezicht dat ze hem wel écht wat vind. Marieke sluit het filmpje af door nog even te zeggen: ”Dus Herman als je kijkt, jij en ik.” Er is dus wel te stellen dat Marieke een flinke crush heeft op de presentator.

Marieke laat zich graag aankleden

Marieke Elsinga is één van de vaste gezichten bij RTL Boulevard, Marieke en haar collega’s zoals Nikkie Plessen zien er altijd op en top uit. Van Nikkie Plessen weten we dat ze het allerliefst in haar eigen kleding lijn op tv komt, want ja gratis promotie. Toch was het altijd maar de vraag waar Marieke haar mooie outfitjes vandaan toverde. Nu onthuld Marieke haar geheim, want eigenlijk gaat de presentatrice gewoon altijd in haar jogginspak naar de studio. Ze deelt een foto van een niet heel erg charmante outfit met als klap op de vuurpijl ook nog eens lelijke slipper. Vervolgens deelt Marieke haar geheim want ze mag allemaal outfits uitkiezen die styliste Annelies Wiersma voor haar heeft uitgezocht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters buigt ver voorover en laat je diep naar binnen kijken (video!)

Zangeres Emma Heesters laat iedereen meekijken wanneer ze ver voorover buigt!

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!