Foto: Marieke Elsinga gooit benen wijd tijdens flinke inspanning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is weer aan het sporten. De meeste hoogzwangere vrouwen moeten er niet aan denken, maar Marieke gaat vrolijk door. 

In de sportschool gaat Marieke vrolijk verder met sporten. Dit onder de begeleiding van een personal trainer natuurlijk. De meeste hoogzwangere vrouwen moeten er niet aan denken om met hun grote buik en een baby op komst zich kapot te zweten in de sportschool, maar Marieke Elsinga vindt haar zwangerschap geen excuus om niet te sporten. Er zijn nog genoeg oefeningen die ze kan doen. Aan het einde van haar training maakt Marieke nog wel even een scherpe analyse. En die is nogal treffend.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga geniet in badpak van nieuwe ligstoel

Marieke legt even uit hoe het zit als je zwanger bent en wilt trainen

Als het aan Marieke ligt, dan is haar zwangerschap geen excuus om te stoppen met trainen. Dat zie je ook wel in de video. Om andere zwangere vrouwen te inspireren maakt Marieke even een korte video, waarbij ze uitlegt hoe het kan dat ze nog steeds zo intensief aan het trainen is. De truc is om gewoon bepaalde spiergroepen over te slaan en andere spiergroepen beter te trainen. Dat is ook wel nodig, want met zo’n grote buik heb je ook sterke benen nodig om jezelf staande te houden. En straks met de baby is het belangrijk dat je voldoende armkracht hebt om het kindje op te blijven tillen. Genoeg oefenen is dus belangrijk. En dat is precies waar Marieke mee bezig is.

Marieke maakt treffende analyse

Marieke laat nog even een goede oefening zien voor zwangere vrouwen, namelijk je benen spreiden. Dat is ook nog eens een soort van poëtisch, volgens Marieke. Het is namelijk ook op die manier begonnen en na 9 maanden is dat ook hoe je het afsluit. Dus alvast een beetje trainen met het spreiden van je benen is volgens de presentatrice helemaal geen overbodige luxe. Sterker nog, dat is een vereiste als zwangere vrouw. Tenminste, als je de hoogzwangere Marieke Elsinga moet geloven. De knappe brunette gaat in ieder geval nog even door met het spreiden van haar benen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke al erg lenig van zichzelf

Marieke heeft nog nooit problemen gehad met het spreiden van haar benen, zoals je kan zien op deze foto uit de oude doos. Marieke kan daar namelijk zelfs haar benen spreiden op een rijdende fiets. En daar heb je toch wel de nodige flexibiliteit voor nodig. En dat lijkt Marieke te hebben. Maar misschien dat het vanwege haar zwangerschap een klein beetje achteruit gegaan is. Vandaar dat ze nu ook de extra training nodig heeft om weer bij te blijven. Marieke gaat er in ieder geval volledig voor en laat zich niet afschrikken. Daarom lijkt het er ook op dat ze na haar zwangerschap snel weer de sportschool in duikt om haar oude lichaam terug te krijgen. Alles doet het erop lijken dat dit haar ook zeker gaat lukken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...