Foto: Marieke Elsinga deelt heerlijke selfie in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft een heerlijk nieuw plaatje online gezet en haar volgers smullen daar natuurlijk massaal van.

De prachtige Marieke Elsinga heeft een foto in zwoele badkleding

Natuurlijk weten haar fans al lang dat Marieke Elsinga een van de meest verleidelijke dames is die er in Nederland rondlopen. Maar soms doet Marieke er zelf nog even een schepje bovenop door een foto te delen die zo verleidelijk is dat haar volgers er helemaal van smelten. De foto in haar zwoele badpak is zo’n foto. Marieke weet met het spannende kiekje ervoor te zorgen dat al haar volgers in één oogopslag helemaal verliefd op haar worden. Er is dan ook veel om van te houden als het om Marieke Elsinga gaat. Niet alleen is heeft de knappe brunette een geweldig gevoel voor humor en een heerlijke persoonlijkheid, maar ze ziet er ook nog eens zo verleidelijk uit dat je simpelweg niet om haar heen kan. De knappe brunette weet met haar spannende haar fans helemaal wild te maken.

Lees ook: Video: Marieke Elsinga heeft plezier met lange staaf

Marieke Elsinga weet in haar strakke badpakje al haar vormen te showen

De knappe brunette weet in haar strakke badpakje al haar aantrekkelijke vormen meteen goed te showen aan haar volgers. Die zijn helemaal blij met de heerlijke foto van de knappe presentatrice. Marieke is dan ook de moeilijkste niet en vindt het helemaal niet erg om af en toe een spannend kiekje te delen met haar achterban. De knappe dame vindt dat natuurlijk juist wel leuk, want ze krijgt er zoveel mooie complimentjes voor terug. Haar prachtige foto’s zorgen ervoor dat Marieke door iedereen gezien wordt als een van de knapste dames van Nederland. Dat moet zo als een compliment aanvoelen, dat Marieke gewoon lekker door gaat met het plaatsen van leuke plaatjes in haar meest strakke setjes.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga laat zich op straat fotograferen in kort rokje
Ook in volle kleding ziet Marieke er zeer verleidelijk uit

Niet alleen maar in haar strakke badpakjes, maar ook in iets meer kleding ziet Marieke Elsinga er gewoon sprankelend uit. De knappe brunette doet altijd uitermate haar best om ervoor te zorgen dat ze heel verleidelijk op de foto staat en bij het etentje dat ze laatste had is dat ontzettend goed gelukt. De knappe brunette staat weer wonderbaarlijk goed op de foto. Dat merk je ook wel als je de knappe brunette zo ziet. Die is namelijk echt helemaal mooi aangekleed.

Marieke Elsinga in strak rood jurkje is altijd een goed idee

Speciaal voor het etentje heeft Marieke Elsinga een van haar nieuwste jurkjes aangetrokken. Het is een strak rood stukje stof en dat staat haar natuurlijk enorm goed. De prachtige brunette weet met haar jurkje wel heel erg verleidelijk over te komen. Al haar vormen komen natuurlijk weer heel erg goed uit op het plaatje en Marieke weet zichzelf op zo’n manier te presenteren dat je wel verliefd op de knappe dame moet worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!